20.000 de oameni au participat la prima ediție Fall in Love Festival. Liam Gallagher a anulat concertul în ultima clipă

Ultima actualizare:

    Prima ediție Fall in Love Festival a avut loc în 31 august-1 septembrieFoto: Click!
Prima ediție Fall in Love Festival a avut loc în 31 august-1 septembrieFoto: Click!

Prima ediție a Fall in Love Festival, desfășurată pe domeniul Palatului Mogoșoaia, în weekend-ul 31 august-1 septembrie, a reunit 20.000 de oameni dornici de distracție și de muzică bună, dar și 40 de artiști din țară și din străinătate. Marele absent a fost Liam Gallagher, anunțat de organizatori drept principala atracție a evenimentului.

Multă culoare, muzică și distracție pentru cei mici și cei mari, zone în care se putea mânca street food și spații de socializare, locuri pentru cei care doreau tatuaje temporare, machiaj de festival sau codițe împletite – asta au oferit organizatorii primei ediții a festivalului de la Palatul Mogoșoaia, care s-a lăsat cu impresii pozitive din partea participanților. Singira bilă neagră a venit în urma anulării concertului lui Liam Gallagher, cu doar câteva minute înainte ca reprezentația să înceapă. Festivalierii s-au împărțit în două tabere: unii care l-au blamat pe artist, mai ales că nu este primul spectacol la care acesta renunță pe ultima sută de metri, și ceilalți care și-au exprimat supărarea pe rețelele sociale, ba chiar și-au exprimat și dorinșa de a-și primi banii înapoi.


    Foto: Click!
Foto: Click!

Din păcate, artistul principal, Liam Gallagher, fostul component al trupei Oasis, a anulat reprezentația chiar în ultimul moment, cu câteva minute înainte de ora la care ar fi trebuit să înceapă concertul. Organizatorii au anunțat dificultăți tehnice, în timp ce artistul a invocat că scena ar fi avut probleme în ceea ce privește siguranța. Pe aceeași scenă concertaseră cei de la Kaiser Chiefs cu mai puțin cu două ore înainte.

Cei de la Kaiser Chiefs au urcat pe aceeași scenă pe care ar fi trebuit să cânte și Liam Gallagher
Cei de la Kaiser Chiefs au urcat pe aceeași scenă pe care ar fi trebuit să cânte și Liam Gallagher

Cum a anunțat Liam Gallagher anularea concertului

Liam Gallagher și-a anulat concertul din România
Liam Gallagher și-a anulat concertul din România

„Din cauza unor probleme de siguranță cu scena, am fost sfătuiți să nu susținem concertul în seara asta, la Fall in Love Festival. Sunt absolut sfâșiat că am venit până aici și nu putem cânta pentru voi, dar siguranța este întotdeauna pe primul loc. Cu dragoste, LG”, a scris Gallagher pe twitter. 

La scurt timp după aceste anunţuri, un altul a venit din partea Kaiser Chiefs. Unul de mulţumire. Managerul de turneu al trupei a transmis organizatorilor: „În numele Kaiser Chiefs, vreau doar să vă spun un mare mulţumesc pentru că aţi avut grijă de noi atât de bine, toată lumea chiar a făcut eforturi pentru a se asigura că am fost îngrijiţi, mai ales că a fost primul an al vostru. Este uimitor! Sperăm să vă vedem pe toţi din nou în curând”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
semafor camile kumtag china captura video jpg
alfred blaschke parasutism 106 ani guinness world records jpg
primar voineasa olt jpg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
test bete de chibrit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net