20 de maşini de topit zăpada, achiziţionate pentru ninsorile anunţate

Ultima actualizare:

    Ninsorile le dau de furcă nu doar şoferilor, ci şi pietonilorfoto: Click!
Ninsorile le dau de furcă nu doar şoferilor, ci şi pietonilorfoto: Click!

S-a găsit soluţia pentru a debarasa troienele de zăpadă de pe carosabil, care iarna le fac viaţa un coşmar şoferilor! Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că instituţia pe care o conduce este în procedură de achiziţionare a 20 de maşini de topit zăpada, edilul precizând că utilajele vor fi livrate iarna aceasta.

Se anunţă ninsori, iar condiţiile meteorologice au băgat spaima în edili. La Bucureşti, Gabriela Firea este în negocieri serioase de a achiziţiona câteva utilaje care fac ca zăpada să dispară rapid. "Suntem în procedură de achiziţionare a 20 de maşini de topire a zăpezii. Le vom avea iarna asta", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Edilul anunţase de iarna trecută că vrea să cumpere astfel de utilaje.

"Capitala ar trebui să beneficieze de cel puţin câteva maşini care pot să topească zăpada rapid. O astfel de maşină am vizionat-o şi eu pe internet, mi-a arătat-o un specialist şi mi-a spus că ar fi bine să ne pregătim pentru anul viitor să achiziţionăm astfel de utilaje care, racordate la canalizare, ar putea să topească într-un timp foarte scurt o cantitate foarte mare de zăpadă", declara, la începutul anului gabriela Firea.

Meteorologii anunţă că în cursul zilei de marţi va ninge abundent, iar vântul va spulbera stratu de zăpadă. Zonele unde se instalează vremea rea sunt în Transilvania, Maramureş, Banat, Crişana şi nordul Moldovei. Aici vor fi reprize de ploaie în care se vor amesteca şi câţiva fulgi de zăpadă.

La munte vor fi trei zile de iarnă autentică.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net