10 paşi de urmat în "Vinerea reducerilor"

Ultima actualizare:
La Flanco Obor se aranjau ieri rafturile pentru ziua de vineri
La Flanco Obor se aranjau ieri rafturile pentru ziua de vineri

Aproape 5 milioane de români aşteaptă ziua de mâine cu sufletul la gură. Cum se crapă de ziuă, vor intra într-o cursă contracronometru pentru cumpărături la preţ redus. Sute de mii de chilipiruri sunt disponibile doar în “Vinerea neagră”!

Până la 80%. Cu atât vor fi mai mici preţurile mâine la telefoane, tablete, laptopuri sau maşini de spălat. Comerciaţii au experienţa vânzărilor record din anii precedenţi şi au pregătit stocurile din timp. “Avem mult mai multă marfă faţă de anul trecut, aşa că aşteptăm să se dubleze volumul de vânzări. Vom suplimenta numărul de angajaţi pentru Vinerea neagră şi vom deschide magazinele la 6 dimineaţa, pentru ca toată lumea să apuce să cumpere”, ne-a mărturisit Gabriel Paraschiv, directorul unuia dintre magazinele Flanco din Capitală. Dacă nu doriţi să pierdeţi timp la cozi, puteţi face comenzile pe internet. Vă costă 2-3 minute şi cam tot atâtea clicuri. Şi găsiţi de toate: de la tablete, telefoane, aparate foto până la jucării, cărţi, produse pentru grădinărit. În total, peste 400.000 de produse la preţ redus, pentru 4,7 milioane de români dornici de chilipir, aşa cum reiese dintr-un studiu “Millward Brown”.

Cum faci o comandă online

• Fă-ţi de azi un cont pe site-ul magazinului de unde vrei să cumperi.• Vineri dimineaţă sau în unele cazuri chiar de la miezul nopţii, vei vedea pe site produsele şi reducerile de preţ ale acestora.• Le alegi, le pui în coşul de cumpărături online şi trimiţi comanda.• Echipa de vânzători îţi va trimite un mail şi un mesaj telefonic pentru confirmarea comenzii.• Curierul care îţi va bate la uşă în următoarele zile, poate chiar o săptămână din cauza miilor de cereri.• Nu uita să verifici dacă ai garanţia şi factura în colet.

De ce să ţii cont în magazin

• Gândeşte-te din timp ce vrei să cumperi! De „Black Friday” nu vei avea timp să cauţi, va trebui să te duci direct la raft.• Fă cumpărăturile dis-de-dimineaţă deoarece sto­cul se epuizează rapid!• Nu pleca din magazine fără să verifici produsul la bancul de probe.• Nu uita să ceri factură, chitanţă şi certificatul de garanţie.

Iată câteva dintre magazinele participante!

În America, „Black Friday” se organizează întotdeauna în ultima vineri din luna noiembrie. În România însă, foarte multe magazine s-au grăbit, ca şi anul trecut.


    La Flanco Obor se aranjau ieri rafturile pentru ziua de vineriFoto: Roberto Sălceanu
La Flanco Obor se aranjau ieri rafturile pentru ziua de vineriFoto: Roberto Sălceanu

Altex a dat startul reducerilor de weekendul trecut, 13-16 noiembrie. Flanco, Domo, eMAG, Evomag, F64, Carrefour, Metro, Diverta, Iiana, Dress Box, Tina R, Avon, Watch Shop, Yellow Store, Toyz.ro, Bucuria-Copiilor.ro, BebeBliss, Il Passo, ECCO-Shoes, Miniprix, Vodafone şi multe altele au anunţat că intră în “vinerea reducerilor” pe 21 noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net