Mega reduceri Black Friday la TinaR (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În aparență Black Friday este despre discount-uri cât mai mari. Ceea ce am înteles noi însă, asculându-ne clientele, e ca de Black Friday e nevoie de 3 lucruri. Mai întâi sunt cautate prețuri foarte bune la produsele pe care ți le doresti cu adevarat.

Nu orice fel de produse, puse în campanie de dragul cantității sau al reducerii. Acesta este și motivul pentru care în campania Black Friday de anul acesta intrăm doar cu cele mai populare branduri de pe TinaR.ro. Reducerile vor fi mai mari decat in orice alta perioada din an pentru categorii de sezon precum: rochii, bluze, pulovere, geci, cizme, botine si ghete. Al 2-lea lucru important e Livrarea Gratuita. Noi am oferit acest beneficiu pe toata durata lunii Noiembrie asa ca de Black Friday o sa livram, de asemenea, fara costuri suplimentare, indiferent de valoarea produselor comandate sau de modalitatea de plata. Al 3-lea lucru pe care l-am facut posibil special de Black Friday este sa Livram Imediat. Toate produsele din campanie vo fi in stocul nostru asa ca vom putea sa trimitem colete fara intarzieri. Suntem pregatiti sa livram de 10 ori mai multe colete decat intr-o zi normala.  

Un bonus al acestei campanii il reprezinta aplicatia de mobil, disponibila incepand de azi atat pe IOS cat si pe Android. Gandul nostru a fost sa facem shopping-ul pe TinaR.ro posibil de pe orice device.  

Dam start reducerilor pe 21 Noiembrie (00:00) si daca exista interes vom prelungi campania si in zilele de weekend. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net