William și Kate se mută în „casă” nouă! Cum va arăta locuința regală

Ultima actualizare:

    Prințul William și Kate urmează să se mute într-un nou corp al Palatului KensingtonFoto: Getty
Prințul William și Kate urmează să se mute într-un nou corp al Palatului KensingtonFoto: Getty

La Palatul Kensington din Marea Britanie se fac planuri de amenajare a unui nou spațiu locativ pentru Prințul William, Kate Middleton și copiii acestora. Cuplul regal urmează să se mute din toamnă într-o altă aripă a palatului mai extinsă.

Ducele și Ducesa de Cambridge își vor stabili locuința la subsolul Palatului Kensington, într-un spațiu mult mai mare decât cel actual, din toamna acestui an, când William își va încheia serviciul de doi ani ca pilot în cadrul East Anglian Air Ambulance, precizează Daily Mail.

Un alt punct de atracție al așezării regale este și Orangeria, o seră elegantă construită în 1704 din ordinul Reginei Anne care a vrut să-și apere arborii de citrice pe timpul iernii. În prezent, sera este folosită ca restaurant pentru vizitatorii care vin la palat.


    Planurile arhitecturale ale noului copr de clădireFoto: Daily Mail
Planurile arhitecturale ale noului copr de clădireFoto: Daily Mail

Extinderea clădirii din spate a palatului va oferi un plus de 1.500 de metri pătrați cu cele trei niveluri. Două dintre ele vor fi în subteran, în timp ce parterul va fi construit din cărămidă roșie. Noul corp al clădirii va găzdui în jur de o sută de servitori care vor fi mutați și ei în propriile birouri și va adăposti și o colecție ceremonială de haine.

Pentru noul proiect se vor cheltui peste 4,5 milioane de lire sterline din banii publici, giganticul apartament al Ducilor de Cambridge având 22 de camere și două bucătării. La rândul lui, Prințul William se mulțumește în continuare să locuiască în Vila Nottingham, unde a și fost de altfel vizitat de actrița Meghan Markle.


    Palatul KensingtonFoto: Getty
Palatul KensingtonFoto: Getty

Uriașele spații din subteranul palatului fuseseră inițial prielnice contruirii unor săli de sport, piscine sau chiar un cinematograf pentru cei bogați, dar anul trecut, miniștrii britanici au insistat să aplice niște unele restricții pentru că ar fi costat prea mult.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net