A vrut să fie mireasă, înainte de tratamentul pentru cancer terminal

Ultima actualizare:

    Lauren Baker (27 de ani) și Ben Green (26 de ani), în ziua nunțiifoto: Caters
Lauren Baker (27 de ani) și Ben Green (26 de ani), în ziua nunțiifoto: Caters

Vestea că are cancer în fază terminală a căzut ca un trăsnet peste Lauren Baker, din Marea Britanie. Mai ales că totul se întâmpla la un an după ce femeia de 27 de ani crezuse că a scăpat de cumplita boală. După verdictul medicilor, singura dorință a tinerei a fost să facă nunta cu logodnicul ei înainte ca tratamentul agresiv să o desfigureze. A primit un ajutor nesperat, iar nunta a fost, parcă, desprinsă din poveștile cu prinți și prințese.

Lauren Baker a primit primul diagnostic în vara anului 2014: cancer de col uterin. Tânăra a reușit să se vindece, însă în iulie, anul acesta, medicii i-au spus că boala recidivase, iar acum cancerul era în fază terminală. O veste cumplită pentru Lauren, care se logodise de puțin timp cu Ben Green (26 de ani) și se pregătea pentru o nouă viață. Cei doi au hotărât să nu mai aștepte și să se căsătorească înainte ca Lauren să înceapă un tratament agresiv, care ar fi făcut-o să-și piardă părul. Aveau la dispoziție numai patru săptămâni pentru a organiza totul.

În vreme ce Lauren s-ar fi mulțumit cu o nuntă simplă, la primărie, sora tinerei a organizat o strângere de fonduri pe internet pentru a-i oferi acesteia o nuntă ca-n povești, la un castel, cu o rochie de prințesă și cu porumbei eliberați spre cer la ieșirea din biserică. În timp record s-a strâns suma necesară pentru o nuntă de vis. ”Orice femeie își dorește să fie frumoasă în ziua nunții. De aceea am hotărât să ne căsătorim înainte să-mi pierd părul”, a declarat Lauren.

Nunta a avut loc la 26 august, iar imediat după aceea mirii au plecat într-o scurtă lună de miere, la o cabană din pădurea Sherwood. ”Mi-am făcut mereu griji că Ben va fi văduv din cauza mea, dar el nu-și face griji decât pentru mine. Îmi face mereu de mâncare, are grijă să-mi urmez tratamentul și este mereu alături de mine”, a mai spus Lauren.

Lauren, mireasa bolnavă de cancer în fază terminală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
image
actualitate.net
image
actualitate.net