VIDEO A rămas în sânii goi pe podium, la un concurs de Miss

Ultima actualizare:

    Chanelle Riggan a impresionat juriul de la Miss California cu formele saleFoto: Captură video
Chanelle Riggan a impresionat juriul de la Miss California cu formele saleFoto: Captură video

O americancă, care reprezenta orașul Beverly Hills la concursul de frumusețe Miss California 2015, a avut parte de un moment jenant în timp ce defila pe podium într-un costum de baie.

Chanelle Riggan ș-ia dorit să devină cunoscută odată cu participarea la Miss California, dar nu și-a imaginat niciodată că va deveni subiect de presă internațională, odată cu defilarea ei în bikini. În momentul în care frumoasa blondă a urcat pe podium să-și etaleze corpul impecabil, într-un costum de baie, ea și-a smuls voalul legat la spate. Odată cu acesta i s-a dezlegat și sutienul, sânii defilând și ei în toată splendoarea lor, spre entuziasmul celor prezenți, informează Mirror.co.uk.

În ciuda momentului jenant, Chanelle Riggan a reușit să-și revină și și-a continuat parada, în aplauzele publicului. Toată scena a fost filmată cu telefonul mobil și apoi încărcată pe Internet, devenind în scurt timp virală.

Se pare că momentul de glorie neplanificată i-a purtat noroc blondei voluptoase, ea clasându-se pe locul patru în cadrul concursului de frumusețe. "În seara asta mi-am rupt sutienul din greșeală și mi-am arătat sânii publicului de la Miss California. Dar, mai presus de asta am ocupat locul patru din cele 120 de participante la Miss California 2015, deși m-am aflat pentru prima oară la o astfel de conpetiție la nivel de stat. Nu-mi vine să cred că m-am clasat în primele cinci locuri. Mă simt incredibil de binecuvântată în această seară!", a mărturisit Chanelle Riggan pe o rețea de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net