Video: cele mai tari sperieturi

Ultima actualizare:

    Video: cele mai tari sperieturi sunt cele cu măști de fantomefoto: captură video
Video: cele mai tari sperieturi sunt cele cu măști de fantomefoto: captură video

În majoritatea grupurilor de prieteni, mai ales la petreceri, tinerii obișnuiesc să își facă farse între ei prin care se sperie unii pe alții. Click! îți arată farsele care au generat cele mai tari sperieturi.

Unele dintre cele mai tari sperieturi sunt cele pe care cuplurile și le fac între ei, dar nici cele pe care și le fac prietenii între ei nu sunt mai prejos. Fie că aleg să își facă farse cu ajutorul măștilor, efectelor speciale și al păpușilor specifice, fie că se folosesc pur și simplu de țipete, întotdeauna rezultatele sunt amuzante pentru farsor și mai puțin amuzante pentru victimă. Iată câteva dintre cele mai tari sperieturi.

Video: cele mai tari sperieturi – farsa cu masca de fantomă

În prima parte a videoclipului este filmat un băiat care fredonează o melodie în fața calculatorului. Unul dintre prietenii lui aruncă în el cu ceva din celălalt capăt al camerei, iar băiatul este speriat, dar încă nu destul. Când se întoarce cu fața înapoi la calculator, în dreapta lui îl așteaptă un alt prieten, care are pe față o mască de fantomă. Când îl observă, băiatul țipă, înspăimântat, aceasta fiind una dintre farsele clasice dar și una dintre cele mai tari sperieturi.

Video: cele mai tari sperieturi – farsa în cuplu

Unele dintre cele mai amuzante farse sunt cele făcute între îndrăgostiți. În videoclip, printre multe alte farse amuzante, apare un bărbat cu un cap de manechin, iar în spatele lui este iubita sa, care doarme în patul matrimonial. În continuare, bărbatul așează manechinul în pat lângă prietena lui, iar apoi o trezește cu un băț, de la distanță. Femeia se întoarce cu fața către cel despre care credea că este iubitul ei, însă realizează imediat că este „un străin” și se panichează. Aceasta țipă, cade din pat și strigă numele iubitului ei. Aceasta este una dintre cele mai tari sperieturi în cuplu.

Video: cele mai tari sperieturi – farsa de la pescuit

În videoclip apar imagini doi prieteni, la pescuit, într-o barcă. Aceștia trag una dintre cele mai tari sperieturi din viața lor când unul dintre ei se apleacă deasupra bărcii pentru a vedea ce este acolo, iar un alt bărbat, cu o mască și o sabie în mână, iese din apă în fața lui. Cei doi bărbați se sperie și cad din barca de pescuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net