Victimele atacului terorist de la Nisa: un tată și fiul său de 11 ani

Ultima actualizare:
Sean și Brodie Copeland au fost uciși sub privirile îngrozite ale familiei
Sean și Brodie Copeland au fost uciși sub privirile îngrozite ale familiei

”Vacanța de vis” de pe Riviera Franceză s-a sfârșit tragic pentru Sean Copeland (51 de ani) și fiul lui de 11 ani, uciși de camionul groazei chiar sub privirile îngrozite ale rudelor joi, 14 iulie, în timpul focurilor de artificii care marcau ziua națională a Franței.

Familia Copeland venise la Nisa tocmai din Statele Unite, din Austin, Texas, în ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanță de vis. Sean și soția sa, împreună cu cei trei copii ai lor, s-au bucurat de soarele din sudul Franței, au făcut baie în apele Mediteranei, le-au împărtășit bucuria lor prietenilor din America, iar în seara zilei de 14 iulie au căutat un loc bun pe Promenada Englezilor, pentru a urmări focurile de artificii care marcau ziua Franței.

Sean și fiul său Brodie au fost spulberați de camionul care a intrat în plin în mulțime, chiar sub priivirile îngrozite ale familiei. Cei doi se numără printre cele 84 de victime ale atacului terorist care a îndoliat Franța.

Mesajele de condoleanțe ale prietenilor, care cu numai o zi înainte le invidiaseră fericirea din imaginile perfecte, au început să curgă miercuri dimineață pe conturile de pe rețelele de socializare ale familiei.


    Sean și Brodie Copeland au fost uciși sub privirile îngrozite ale familieifoto: arhivă personală
Sean și Brodie Copeland au fost uciși sub privirile îngrozite ale familieifoto: arhivă personală

”Rugați-vă pentru familia Copeland. Mai cu seamă pentru Kim, Austin și Meghan, care au fost martori la această cumplită tragedie, dar au reușit să scape teferi”, a scris un prieten de familie pe Facebook.

”Sunt șocat! Sunt unii dintre cei mai buni oameni pe care mi-a fost dt să-I cunosc. Ne va fi dor de voi, Sean și Brodie”, a comentat un alt prieten de familie.

Despre Sean, cei care l-au cunoscut au spus că era ”un tată minunat”, iar Brodie era prezentat drept un jucător talentat de baseball.

”Mi-a trimis fotografia asta cu puțin timp în urmă de pe Riviera Franceză… Nimeni nu merită o asemenea soartă, cu atât mai puțin o familie atât de frumoasă”, a comentat un cunoscut, la imaginea cu Brodie în apele mării.

Șoferul unui camion a intrat în mulțimea care sărbătorea ziua Franței într-una din cele mai populare zone ale orașului Nisa și a ucis 84 de oameni. Alte cel puțin 100 de persoane au fost rănite, 20 dintre ele aflându-se în stare critică. Forțele de ordine i-au rugat pe locuitorii din Nisa să nu iasă din case. Printre răniți se numără și o familie de români, care, din fericire, se află în afara oricărui pericol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
image
actualitate.net
image
actualitate.net