Vede lumea numai din maşinile lui de aur

Ultima actualizare:

A angajat şofer şi bodyguard pentru a-i plimba leopardul, goneşte prin deşert cu viteze de peste 250 km/h şi se cazează în cele mai luxoase locuri din lume. Recent, tânărul Turki Bin Abdullah, fiul unui miliardar saudit care se înrudeşte cu familia regală, a uluit Londra după ce a făcut paradă cu maşinile lui poleite.

Când nu aleargă pe cămile prin deşert, se scaldă în piscine exclusiviste la cele mai scumpe hoteluri din Dubai, Paris sau Londra. Când se plictiseşte şi vrea ca soarele Arabiei să nu îl mai ardă, dă un telefon, îşi cheamă câţiva prieteni şi zboară cu avionul oriunde în lume. Îl cheamă Turki Bin Abdullah şi este fiul unui miliardar saudit, apropiat de familia regală. În garajul lui tronează patru maşini unice în lume care au fost îmbrăcate în aur.

Numai vopsirea lor a costat 5.000 de lire sterline (28.360 lei) şi cum obrazul subţire cu cheltuială se ţine, Bin Abdullah nu pleacă nicăieri în lume fără să îşi care maşinile după el. Preferata lui este un Lamborghini Aventador SV, care a costat 350.000 de lire sterline (1,98 milioane lei).

În Mercedesul G63, de 370.000 de lire sterline (2,1 milioane lei) se plimbă ghepardul pe care îl creşte de mic. Şi atunci când are vreo întâlnire de afaceri se suie pe bancheta din spate a uneia dintre cele două limuzine: un Rolls Royce de 350.000 de lire sterline (1,98 milioane lei) sau un Bentley Flying Spur de 220.000 de lire sterline (1,25 milioane lei). Recent, tânărul a ajuns în Londra şi şi-a parcat trei maşini în zona Knightsbridge. A stat aproape trei ore şi a fost amendat. Pe fiecare dintre cele trei maşini a fost montată câte o amendă.

Totalul: aproximativ 80 de lire sterline (455 lei). Dar când dai 20.000 de lire sterline (114.000 lei) pentru a călători peste 8.000 de kilometri cu tot cu maşinile pe care le conduci acasă, nu te mai uiţi la o amendă. Tânărul şcolit la universităţile britanice, susţine Daily Mail, se bucură de o imensă notorietate pe Internet, unde are peste 100.000 de admiratori. Pe pagina lui de Internet, maşinile sunt fotografiate în cele mai luxoase locuri de pe planetă. Tatăl lui este un magnat al petrolului şi face afaceri cu miliardarii planetei.

De aproape un an, tânărul Turki Bin Abdullah se ocupă de negocieri şi a fost însărcinat să preia mare parte din responsabilităţile companiei tatălui său. Este un personaj discret şi rareori a fost văzut în public. Preferă să stea retras şi se distrează doar în compania prietenilor lui, care sunt şi ei fii de bogătaşi saudiţi sau din Emiratele Arabe Unite. În Londra şi-a închiriat o casă în zona Mayfair, unde preţul unei vile poate ajunge şi la 5 milioane de lire sterline. 

Merge peste tot cu ghepardul şi prietenii lui

Turki Bin Abdullah este un personaj extrem de iubit în ţara lui. Lumea priveşte cu admiraţie şi entuziasm fiecare postare a lui de pe Internet. Un lucru este cert: pentru a se distra în călătoriile lui, le plăteşte biletele prietenilor la Qatar Airlines şi ghepardului său îi închiriază o cuşcă de lux la cala avionului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net