Vecinii noștri sunt solidari. Bulgaria, în doliu alături de România

Ultima actualizare:

    Șeful statului bulgar a transmis condoleanțe poporului românFoto: Mediafax
Șeful statului bulgar a transmis condoleanțe poporului românFoto: Mediafax

Președintele și premierul Bulgariei au transmis condoleanțe omologilor lor români, în urma tragediei care a avut loc vineri noapte (30 octombrie), la Clubul Colectiv din Capitală. Șeful statului bulgar, Rosen Plevneliev, i-a transmis președintelul Klaus Iohannis că s-a întristat când a auzit de incendiul care a luat viața a 27 de oameni și a rănit alți aproximativ 200.

Președintele bulgar a declarat că nu poate exprima în cuvinte regretul și compasiunea față de pierderea tragică a acelor tineri care se aflau la concert, potrivit Mediafax. Plevneliev a amintit că în Bulgaria s-a petrecut un incident tragic în luna decembrie a anului 2001, când șapte adolescenți au pierit în urma unei busculade, în fața unui club din Sofia. Rosen Plevneliev și-a exprimat solidaritatea cu poporul român și a declarat că are speranța că circumstanțele acestei tragedii vor fi stabilite cât mai curând posibil. Președintele bulgar le-a transmis însănătoșire grabnică celor 146 de răniți încă internați în spitale și a asigurat că Bulgaria este în doliu alături de poporul român.

Totodată, premierul bulgar, Boiko Borisov, i-a transmis omologului său român, Victor Ponta, un mesaj de condoleanțe. Guvernul român a decretat trei zile de doliu începând cu 31 octombrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sorana Cirstea jpg
image
image
image
image
image
image
primar voineasa olt jpg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
test bete de chibrit jpg
bani lapusculita pensie privata transfer pilonul ii jpeg
dumitru sechelariu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net