Unchiul lui Kate Middleton a dezvăluit un detaliu incredibil despre viitorul bebeluş regal

Ultima actualizare:

    Kate Middleton va naşte în jurul datei de 26 aprilieFoto: Getty
Kate Middleton va naşte în jurul datei de 26 aprilieFoto: Getty

Kate Middleton trebuie să nască dintr-o clipă în alta, termenul ei fiind undeva între 15 şi 30 aprilie. Familia regală are grijă ca prea multe detalii să nu fie aflate de public, însă unchiul ducesei de Cambridge s-a scăpat în privinţa unui aspect: Kate şi William se gândesc deja la al treilea copil.

Gary Goldsmith este cunoscut pentru faptul că se mai scapă şi spune presei tot felul de detalii despre Kate şi William. De data aceasta, unchiul lui Kate Middleton a povestit că ducesa şi prinţul vor să se apuce de lucru pentru cel de-al treilea copil la scurt timp după ce se va naşte al doilea. 

"Nu cred că se vor opri la doar doi. Dacă nu naşte o fată acum, lumea nu trebuie să fie dezamăgită", a declarat Gary, potrivit independent.co.uk. 

Dacă ducesa va naşte însă o fată, experţii cred că va exista un profit de 80 de milioane de lire din turism şi suveniruri. 

Kate Middleton va naşte până la finalul lunii aprilie. Ducesa va aduce pe lume al doilea copil la spitalul privat Lindo Wing, din cadrul Spitalului St Mary's din Londra. Spitalul, unde Kate a născut în 2013, i-a pus la dispoziţie ducesei aceleaţi camere, la un preţ redus cu 10%. Sigura problemă e că, de atunci, preţurile au crescut. Acum, un apartament cu două rezerve costă 6.570 de lire pe noapte pentru o naştere "normală". Cu tot cu reducerea oferită, banca regală va trebui să dea 5.913 de lire. Pe lângă asta, mai există şi o taxă pentru consult de 6.000 de lire, o sumă apropiată de preţul unei Dacii Logan nouă, 

Bebeluşul va fi al patrulea în linia pentru succesiunea la tronul Regatului Unit, după bunicul Charles, tatăl Will şi fratele George, în vârstă de un an şi 9 luni. După naşterea micuţului, Prinţul Harry va deveni al cincelea în linia pentru succesiune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net