Un român s-a luptat cu teroriştii la Londra: «I-am dat una, de l-am zăpăcit»

Ultima actualizare:

    Florin Morariu a sărit în ajutorul răniţilor şi chiar l-a lovit pe unul dintre teroriştiFoto: Facebook
Florin Morariu a sărit în ajutorul răniţilor şi chiar l-a lovit pe unul dintre teroriştiFoto: Facebook

Un român care lucra în zona atacului de sâmbătă seara de la Londra a surprins momentele dramatice de imediat după atentat. Mai mult, el a reuşit să-l lovească pe unul dintre atacatori.

Bărbatul a postat un filmuleţ pe Internet, la scurt timp după ce a început măcelul. Florin Morariu era lu muncă atunci când atacatorii au început să taie oamenii pe stradă.

„Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aici! Doi terorişti taie lumea pe stradă. Uitaţi ce e aici! Câţi au omorât, fraţilor. Eram la muncă. Uitaţi ce i-au făcut unuia. Of!

I-am dat în cap! I-am dat cu basketul (coș de gunoi - n.r.)  în cap! I-am dat un basket de l-am zăpăcit!

Du-te şi adu parul care e sub masă! Florin, făcăleţul ăla tare de sub masă du-te și adu-l încoa'!”, striga românul nostru curajos.

Bilanţul tragediei: 7 morţi şi 48 de răniţi

Şapte oameni au murit şi 48 sunt răniţi şi internaţi în cinci spitale din Londra în urma atacurilor de sâmbăta seara în centrul capitalei Marii Britanii, a anunţat duminică Serviciul de ambulanţă din capitala britanică. Victimele au fost lovite intenţionat de microbuz de culoare albă în apropiere de staţiei London Bridge. Un al doilea incident a avut loc în Borough Market, iar un al treilea la Vauxhall.

Vezi aici filmarea

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net