Un doctor strălucit s-a alăturat ISIS! Chinurile oribile la care își supune victimele

Ultima actualizare:

    Și-a prpsit familia în urmă cu doi ani pentru a se alătura militanților ISISFoto Facebook
Și-a prpsit familia în urmă cu doi ani pentru a se alătura militanților ISISFoto Facebook

Un doctor din Marea Britanie a făcut o alegere care nu poate fi înțeleasă decât de cei cu o viziune extremistă. El și-a părăsit familia pentru a se alătura membrilor Statului Islamic din Siria. Afirmațiile șocante publicate de el pe o rețea de socializare dovedesc că era un mare admirator al grupării teroriste.

Issam Abuanza (37 de ani) a publicat imagini tulburătoare pe contul său de Facebook în care apare purtând haine medicale și o mitralieră AK-47, relatează Metro.co.uk. Se crede că este primul doctor din candrul NHS (National Health Service din Algia) care s-a alăturat militanților ISIS după ce și-a părăsit soția și cei doi copii din orașul Sheffield, Marea Britanie, în anul 2014. El a publicat și un comentariu șocant pe rețeaua de socializare în care declară că a "tratat" un pilot iordanian care fusese ars de viu de călăii Statului Islamic: „Aș fi preferat ca ei să-l fi ars foarte lent și l-aș fi tratat astfel încât să-l mai putem arde încă o dată."

Issam Abuanza
Issam Abuanza

În legătură cu atentatul de la Charlie Hebdo, el făcea o altă afirmație halucinantă: „Slăvit să fie Dumnezeu pentru acest atac terorist. Dumnezeu își ucide inamicii - militari și civili, bărbați și femei, adulți și copii." Sora lui Abuanza a declarat pentru jurnaliștii de la BBC că părinții lor "nu-l va ierta niciodată" pentru alegerea sa. Abuanza a trebuit să învețe și să muncească timp de șapte ani pentru a obține licența de a practica medicina în Regatul Unit în anul 2009.

El era specializat în domeniul endocrinologiei, punea diagnostic și oferea tratament pentru dezechilibrele hormonale, relatează DailyMail.co.uk. Atunci când s-a alăturat grupului terorist, a fost întrebat cărei divizii dorește să se alăture - trupelor de comando, atacator sinucigaș sau soldat. Abuanza a ales să fie soldat. El era foarte activ pe rețelele de socializare, publica foarte dez mesaje de susținere a statului Islamic și încerca să recruteze și alți medici britanici. Acest lucru s-a întâmplat până în octombrie 2015, când a încetat să mai publice vreun comentariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net