Un cuplu de panda a stabilit un nou record de rezistenţă sexuală

Ultima actualizare:

Un cuplu de urşi panda uriaşi a stabilit un nou record în materie de sex. Lu Lu (mascul) şi Zhen Zhen (femelă) s-au iubit timp de 7 minute şi 45 de secunde, potrivit anunțului făcut de secţia de montă de la Centrul de Studiu al Urşilor Panda din provincia chineză Sichuan.

Ceea ce poate părea bizar este de fapt crucial în studierea şi înţelegerea obicieiurilor reproductive ale urşilor panda în vederea salvării speciei de la dispariţie. Îngrijitorii spun că obiceiurile urşilor se schimbă atunci când intră în călduri.

Femele scot sunete specifice, iar masculii marchează cu „parfum” teritoriile în vederea atragerii partenerelor. Îngrijitorii folosesc beţe de bambus spre a-i ajuta pe parteneri „să se găsească” îndrumându-i unul spre celălalt.

Atneţie! Imagini explicite

Perioada de împerechere la panda este primăvara, în lunile martie-mai. O partidă de sex la ei durează între 30 de secunde şi 5 minute, iar Lu Lu nu a făcut decât să ridice ştacheta şi să crească media. Anul acesta, 9 din cei 27 de urşi aflaţi sub supraveghere în centru s-au împerecheat cu succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net