Un criminal se roagă de polițist să-l împuște, în timp ce-l atacă VIDEO

Ultima actualizare:

    Omul legii și-a păstrat calmul, deși s-a aflat într-o situație la limităcaptură: YouTube
Omul legii și-a păstrat calmul, deși s-a aflat într-o situație la limităcaptură: YouTube

Un ofiţer de poliţie începător din statul american Ohio este în centrul atenţiei presei de peste ocean după ce a refuzat să împuşte un suspect urmărit pentru comiterea a două crime, deşi presupusul infractor a încercat de mai multe ori să îl atace şi i-a cerut poliţistului să îl împuşte.

Potrivit huffingtonpost.com, preluat de Mediafax, întreaga scenă a fost filmată joi, de camera video montată pe uniforma ofiţerului Jesse Kidder, din cadrul Poliţiei din New Richmond. Kidder apare îndreptând arma spre Michael Wilcox, în vârstă de 27 de ani, suspectat că şi-ar fi ucis iubita şi cel mai bun prieten.

Polițistul și-a păstrat calmul în timp ce era atacat

Pe parcursul înregistrării se vede cum Wilcox se repede către ofiţerul Kidder de câteva ori, dar, de fiecare dată, poliţistul se dă înapoi, dar ţine în continuare arma îndreptată spre suspect, cerându-i pe un ton ferm să se predea. "Împuşcă-mă!", strigă Wilcox de câteva ori. "Nu, n-am s-o fac", este răspunsul ofiţerului Kidder. La un moment dat, Kidder cade la pământ, dar rămâne în control, cerându-i suspectului să nu se apropie. În cele din urmă, apar şi alţi ofiţeri de poliţie, iar suspectul se predă.

Poliţistul a declarat că forţele de ordine trebuie să ia decizii cruciale în multe momente ale activităţii lor. "Am vrut să fiu foarte sigur înainte de a folosi forţa mortală", a declarat Jesse Kidder pentru un post de televiziune din Cincinnati. Suspectul Michael Wilcox a fost arestat şi este acuzat de omor calificat.

Imaginile au fost date publicităţii în condiţiile în care mai multe cazuri de ofiţeri de poliţie care au împuşcat mortal, voit sau din greseală, suspecţi de culoare, au ocupat spaţii importante în presa de peste ocean.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net