Un bebeluş de numai cinci zile a fost salvat din largul mării!

Ultima actualizare:

    Bebeluşul a fost salvat din ghearele morţii
Bebeluşul a fost salvat din ghearele morţii

Un bebeluș de numai cinci zile a fost salvat luni, 29 august, din largul Mării Mediterane. Acesta traversa marea împreună cu familia și un grup de imigranți. Din fericire, salvatorii au acționat înainte să se întâmple o tragedie.

Printre cei 6.500 de refugiați din Libia și din nordul Africii, se aflau bebelușul în vârstă de cinci zile și fratele său geamăn. Aceștia au fost salvați în apropiere de Malta. O echipă formată din 40 de organizații au luat parte la operațiunea de salvare, care a durat aproximativ 30 de ore, iar cei doi gemeni, împreună cu mama lor au fost trimiși în Italia, pentru tratament, scrie CNN.

Acesta este cel mai mare grup de imigranți de până acum, urmat de cel de pe 14 august care a fost format din 2.197 de imigranți.

Numai anul acesta, 264.513 de persoane au venit în Europa traversând marea. Majoritatea imigranților se îndreaptă către Italia și Grecia.  De multe ori, însă, aceștia își pierd viața înainte de a ajunge la destinație.

Anul trecut, peste 3.770 de imigranți au murit în timp ce încercau să traverseze Marea Mediterană.  Criza imigranților capătă proporții tot mai mari, iar autoritățile încearcă să gestioneze situația.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net