Ultima fotografie cu profesoara ucisă în Amazon. «Am implorat-o să nu plece»

Ultima actualizare:

    Emma avea 43 de ani şi renunţase la jobul de profesoară pentru a vedea lumea Foto: Facebook
Emma avea 43 de ani şi renunţase la jobul de profesoară pentru a vedea lumea Foto: Facebook

A renunţat la jobul ei de profesoară şi a decis să plece într-o călătorie în jurul lumii. Din păcate, britanica Emma Kelty (43 de ani) a avut parte de o moarte cumplită.

Povestea ei a întristat o lume întreagă, iar locuitorii din regiunea Coari spun că au implorat-o să nu plece în zona în care şi-a găsit sfârşitul.

Emma a fost ucisă şi aruncată în fluviul Amazon. Femeia ajunsese în Coari, o regiune din Brazilia, unde a petrecut câteva zile cu sătenii. Ea le-a spus că urmează să plece cu kaiacul pe Amazon.

Pentru că ştiau cât de periculoasă e zona şi că mai mulţi turişti fuseseră ucişi, localnicii aproape că au implorat-o pe femeie să nu plece, scrie Daily Mail. Tot ei sunt şi cei care i-au făcut profesoarei ultimele fotografii.

O femeie a dus-o pe Emma la o şcoală şi a încercat să comunice cu ea prin google translate şi să-i spună ce pericole o pândesc.


    Sătenii au pozat-o pe Emma cu câteva zile înainte să fie ucisă
Sătenii au pozat-o pe Emma cu câteva zile înainte să fie ucisă

Vincent, un alt localnic spune că: “Ne-am uitat în ochi ei şi am implorat-o să nu plece acolo. I-am spus că e foarte periculos şi că acolo sunt traficanţi de droguri. I-am spus că o vor ucide”.

“Nu o să uit niciodată ultimele cuvintele pe care le-a scris cu google translate”, a continuat acesta. “Trebuie să plec. Cu cât stau mai mult timp aici cu atât o să am mai puţin la dispoziţie să mă bucur de călătoria mea. Vă mulţumesc pentru tot, dar trebuie să plec”, au fost cuvintele Emmei.

Nouă bărbaţi au atacat-o pe Emma în timp ce aceasta îşi amplasa cortul pe malul Solimoes (Amazon) din Brazilia.

Aceştia i-au furat aparatul GoPro, două telefoane şi laptopul, apoi au împuşcat-o şi au aruncat-o în râu. Trei suspecţi au fost deja arestaţi, iar poliţia e pe urmele celorlalţi şase.

Se pare că hoţii au încercat să vândă bunurile furate de la profesoară şi aşa au intrat în colimatorul poliţiştilor. Unul dintre suspecţi are 17 ani şi el este şi cel care le-a dat poliţiştilor detalii despre oribila crimă.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net