Ultima fiţă! S-a lansat brânza de scroafă de 2.370 $

Ultima actualizare:
Scroafele se  dau pe tobogane
Scroafele se dau pe tobogane

Ai da 2.370 de dolari pe o bucată de un kilogram de brânză din lapte de... scroafă? O firmă olandeză vrea să dea lovitura cu un produs unic în lume. Pentru a da lapte bun, scroafele au parc de distracţii.

Brânza de scroafă este mai bună decât cea de oaie sau de vacă şi poţi să spui că-i aşcaval. Cel puţin aşa susţine fermierul olandez Erik Stenink. Ca să dea cel mai delicios lapte, el le-a amenajat purcelelor piscină cu noroi şi tobogan de distracţii. Nici nu a început bine producţia de brânză de scroafă în ferma sa numită “Piggy’s Palace” (n.r. în Palatul lui Piggy, în limba engleză), că rezultatele excelente au şi început să se vadă. Are deja numeroşi clienţi care nu ezită să cumpere brânza de purcea cu suma fabuloasă de 2.370 de dolari (9.150 de lei), pe kilogram, cât costă o maşină la mâna a doua.


    Scroafele se  dau pe tobogane
Scroafele se dau pe tobogane

“Este un produs care nu s-a mai făcut niciodată până acum şi numeroşi oameni sunt curioşi să o guste. A devenit deja ultima fiţă să te înfrupţi cu brânză de scroafă”, spune Erik Stenink. Olandezul mai spune că secretul gustului excepţional al brânzei este faptul că se asigură ca cele 22 de purcele şi odraslele lor să fie fericite. Animalelor li se oferă tot confortul şi starea de bine la parcul de distracţii din fermă. Lucrătorii, soţia şi cei doi fii ai săi mulg scroafele timp de 40 de ore pentru a face brânza. Procesul de fabricaţie are secretele sale, pe care Erik Stenink nu vrea să le dezvăluie. În permanenţă, păstrează 250 de grame din această delicatesă pentru ca vizitatorii fermei să o deguste. “Este o brânză gălbuie, puţin sărată”, spune olandezul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net