Ultima dorinţă a unei tinere de 27 de ani care ştie că va muri! Povestea ei te va emoţiona până la lacrimi

Ultima actualizare:

    Britanica mai are doar câteva luni de trăitFoto: Daily Mail
Britanica mai are doar câteva luni de trăitFoto: Daily Mail

O britanică a primit un diagnostic crunt de la medici: suferă de o formă rară de cancer care nici măcar nu are denumire. Doctorii i-au mai dat doar câteva luni de trăit, iar tânăra vrea să îşi îndeplinească o singură dorinţă înainte de a muri.

Courtney Terry, în vârstă de 27 de ani, are cancer în faza terminală. Vestea a picat ca un trăsnet pentru femeia proaspăt logodită, informează Daily Mail.

Pentru că medicii nu i-au mai dat nicio şansă de a supravieţui, ea mai are doar o singură dorinţă, şi anume să apuce să zică ''DA'', în faţa altarului. Courtney are, împreună cu iubitul ei, o fetiţă de cinci ani, iar cei doi plănuiseră să se căsătorească în luna noiembrie.

"Este prea târziu să primesc ajutor acum. Nici chimioterapia, nici operaţia nu ar funcţiona. Nu voi apuca să îmbătrânesc alături de omul pe care îl iubesc şi nici să-mi văd fetiţa crescând. Însă un lucru pe care pot să-l fac este să devin doamna Webb", a mărturisit Courtney, conform aceleiaşi surse citate.

Courtney şi viitorul ei soţ, Billy, sunt împreună de mai bine de 12 ani. La vârsta de 19 ani, ea fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la rinichi. La scurt timp, şi fratele ei s-a stins din cauza aceleiaşi boli. Prin mai multe tratamente, aceasta a reuşit să învingă cancerul la acea perioadă.

Cuplul are o fetiţă în vârstă de 5 anişori
Cuplul are o fetiţă în vârstă de 5 anişori

Însă când a rămas însărcinată, medicii au avertizat-o că organismul ei nu este suficient de puternic pentru a duce o sarcină la termen şi că boala ar putea reveni, dar tânăra era hotărâtă să devină mamă.

În timpul sarcinii, aceasta nu a avut voie să facă radiografii, asş că a aflat abia după ce a născut că boala revenise. Dupa cinci ani de lupta continuă, doctorii i-au dat vestea de care se temea cel mai tare: cancerul avansase şi nu se mai putea face nimic.

"Vreau ca fiica mea să se uite la poze si să-şi amintească de faptul că am fost o familie fericită. Nunta asta înseamnă că voi avea şansa să mă căsătoresc cu omul pe care îl iubesc de la 15 ani", a mai adaugat Courtney.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net