Uite cum își alintă fetița Kate și prinţul William

Ultima actualizare:

    Prinţul William împreună cu Kate Middleton şi mica prinţesă la ieşirea de la maternitate în ziua de 2 mai 2015Foto: WENN
Prinţul William împreună cu Kate Middleton şi mica prinţesă la ieşirea de la maternitate în ziua de 2 mai 2015Foto: WENN

Pentru a se răzbuna pe regina Elisabeta, cu care ar fi în conflict deschis, Kate Middleton şi-ar alinta fiica “Didi”. Cel puţin aşa susţine revista “Closer”.

Revista franceză mai spune că prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, ar fi ales s-o numească pe fiica lor Diana, după numele bunicii acesteia, prinţesa Diana, care a decedat în urma unui accident rutier în 1997, la numai 36 de ani. Ei ar fi ales acest nume şi pentru a o supăra pe regina Elisabeta, care nu ar fi avut-o la inimă pe prinţesa Diana, mama prinţului William. Ca să o enerveze şi mai tare pe aceasta, din cele 3 nume ale fetiţei, Charlotte Elizabeth Diana, Kate şi William o alintă pe micuţă “Didi” de la Diana. În urmă cu câteva zile, revista “Ici Paris” afirma că fetiţa lui Kate Middleton a intrat deja în istorie. Ea este prima care a primit titlul de prinţesă după 25 de ani şi a devenit persoana de sex feminin cea mai sus plasată în linia de succesiune la tron. “Este prima prinţesă de Cambridge care s-a născut în mai bine de 180 de ani”, precizează săptămânalul.

Este a patra în linia de succesiune la tron

Fetiţa ducesei Kate Middleton (33 de ani) şi a prinţului William (32 de ani) s-a născut sâmbătă 2 mai la ora 8.34, sub semnul Taurului, la Spitalul St Mary's din Londra. Ea a cântărit la naştere 3,7 kilograme şi a plecat acasă cu părinţii la numai 10 ore după ce a venit pe lume. Fetiţa este a 4-a în linia de succesiune la tron, după bunicul Charles, tatăl William şi fratele, George, al cincilea strănepot şi al 17-lea descent al Reginei Elisabeta a II-a, care i-a acordat titlul de prinţesă de Cambridge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net