Uite cum arată WC-ul placat cu aur de 100.000 de dolari!

Ultima actualizare:
WC-ul e placat cu aur şi piele din poşete
WC-ul e placat cu aur şi piele din poşete

Ai da 75.000/100.000 de dolari pe un WC Louis Vuitton? Nici dacă-i din aur şi a fost conceput de designerii prestigioasei case de modă?

Pentru cei care ţin la eleganţă, artista Illma Gore din Los Angeles a creat un WC stil Louis Vuitton care costă 100.000 de dolari (circa 399.405 de lei). Acesta este placat cu aur şi piele din poşete Louis Vuitton. Gore a muncit trei luni pentru a realiza acest proiect.

Ea a folosit pentru confecţionarea WC-ului de fiţe poşete originale Louis Vuitton în valoare de 15.000 de dolari, dar şi o valiză creată de aceeaşi casă de modă de 3.000 de dolari. WC-ul are girul Louis Vuitton şi este în prezent expus la salonul Tradesy din California. Toaleta este perfect funcţională, iar vasul în care se urinează este confecţionat din porţelan de cea mai bună calitate. Până acum nu a fost folosit de nimeni. Artista a devenit cunoscută după ce a fîcut un portret nud al preşedintelui Donald Trump înainte de alegeri, intitlat „Fă America măreaţă din nou”, după sloganuş acestuia în campania electorală. Illma Gore a primit ameninţări cu moartea după această ispravă şi a plecat în Marea Britanie să scape de agitaţia pe care a provocat-o la acea vreme. Ea şi-a dat acordul pentru ca Galeria Maddox din Mayfair să vândă tabloul controversat. Lucrarea a fost scoasă la vânzare la galeria londoneză cu preţul de 1 liră sterlină.


    WC-ul e placat cu aur şi piele din poşete
WC-ul e placat cu aur şi piele din poşete
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net