Uimitor! Ea e femeia care a născut 69 de copii

Ultima actualizare:

    Doamna Vassylieva a născut de 27 de ori
Doamna Vassylieva a născut de 27 de ori

Chiar dacă e greu de crezut, o femeie din Rusia a născut 69 de copii! S-a întamplat în secolul XVIII, iar mama eroină a intrat în Cartea Recordurilor. Este cel mai mare număr de copii născuți de aceeași mamă.

Nu i se cunoaște numele întreg, dar se știe că a fost soția lui Feodor Vassilyev, un țăran din regiunea Shuya, Rusia, care a trăit între anii 1707-1782.

Cert este că doamna Vassilyeva, în urma celor 27 de nașteri pe care le-a avut de-a lungul vieții, a adus pe lume 16 perechi de gemeni, șapte seturi de tripleți și patru seturi de cvadrupleți.

Deși mulți au spus că nu poate fi adevărată această poveste, există date care o certifică. Așadar, cazul a fost raportat la Moscova, în 27 februarie 1782, după ce Mănăstirea Nikolsk a înregistrat fiecare naștere și a asigurat încă din acea perioadă Moscova că este vorba de un adevărat miracol, pe care nu l-a trăit nicio altă femeie în istorie, scrie www.guinnessworldrecords.com

Potrivit  „The Gentleman’s Magazine”, doar doi copii din cei 69 au murit de boală după cele 27 de nașteri. Aceeași publicație scria că țăranul rus a avut mai mulți copii cu diferite femei. Cu prima soție a făcut 69, iar cu a doua, 18. Bărbatul a fost, așadar, tatăl a 84 de copii!

Despre acest caz a scris și Academia Franceză, care a realizat un studiu. Comitetul Academiei amintește de „un caz de o fecunditate extraordinară”, care a fost publicat de către M. Hermann în “Travaux Statistiques de la Russie”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net