Ucisă de tigru, după ce și-a ajutat colegul să fugă din ghearele acestuia

Ultima actualizare:

    Rosa King, o femeie de 34 de ani, a murit în ghiarele unui tigrufoto: Facebook
Rosa King, o femeie de 34 de ani, a murit în ghiarele unui tigrufoto: Facebook

O îngrijitoare de la o grădină zoologică din Cambridgeshire a murit sfâșiată de un tigru, după ce și-a ajutat un coleg să scape din ghearele acestuia. Întreaga întâmplare a fost surprinsă de mai mulți martori oculari, care au povestit întreaga scenă oribilă.

Îngrijitoarea a murit după ce a alergat într-un suflet să-și ajute un coleg care țipa după ajutor. Pete Davies, un vizitator ce a surprins întreaga întâmplare a povestit pentru The Sun că femeia a fugit când a auzit o voce strigând din habitatul tigrilor. Aceasta a intrat și i-a spus colegului ei să fugă cât mai repede, închizând poarta după acesta.

Colegul femeii a fugit după ajutoare, martorii povestind cum mai mulți îngrijitori au venit într-un suflet și au aruncat cu carne, pentru a distrage fiara, încercând să o țină sub control, însă Rosa King, femeia în vârstă de 34 de ani, nu a mai avut nicio șansă.

”A alergat în incintă, după ce și-a auzit unul dintre colegi strigând și, câteva minute mai târziu, iadul s-a dezlănțuit. A fost o situație de panică totală. Paznicii s-au grăbit și au aruncat găleți pline cu carne, pentru a încerca să-l țină sub control, însă degeaba ”, a declarat Pete.

Familia victimei se află în stare de șoc. ”Nu ar fi vrut să facă nimic altceva. Mereu și-a dorit să lucreze într-un astfel de mediu, și-a iubit slujba”, a declarat mama femeii.

Autoritățile au declarat că animalul nu a fost ucis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net