“Ucigaşa de o jumătate de tonă” are un nou iubit! Vezi cum arată acum FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:
Mayra Rosales, fericită, alături de noul ei iubit
Mayra Rosales, fericită, alături de noul ei iubit

Mayra Rosales (34 de ani), supranumită "ucigașa de o jumătate de tonă", originară din Texas, are un nou iubit! După ce a reușit să demonstreze în faţa instanţei că nu ea şi-a omorât nepotul, aşa cum s-a crezut în anul 2008, aceasta a scăpat de povara greutății, la propriu, şi a început o viaţă nouă.

A slăbit, a fost achitată de închisoare şi acum şi-a găsit dragostea! Mayra Rosales a mărturisit că a renunţat, practic, la viaţă, în momentul în care a mărturisit, în faţa magistraţilor, minciuna cum că ea şi-ar fi ucis nepotul în vârstă de doar 2 ani, din cauza greutăţii ei. A făcut asta în 2008, doar pentru “a-şi acoperi” sora, pe Jamie, adevărata ucigaşă a copilului. În luna ianuarie 2012, Mayra Rosales a fost achitată, după ce a fost acuzată că și-a ucis nepotul atunci când s-a rostogolit peste el și l-a strivit cu cele 468 de kilograme pe care le avea atunci, potrivit dailymail.co.uk.

Mayra a vrut "să ia crima asupra ei", de dragul surorii!

Iniţial, în timpul procesului din Texas, Mayra Rosales a mărturisit crima, deși își văzuse sora cum își lovea copilul. Dar, la îndemnul avocatului, ulterior ea și-a schimbat declarația, care a fost întărită de expertiza medico-legală. Aceasta a stabilit că băiatul a decedat în urma loviturilor repetate primite la cap, din partea lui Jamie, nu prin sufocare.

Mayra a început o nouă viaţă

După ce sora ei a fost condamnată la 15 ani de închisoare, Mayra a vrut să înceapă o nouă viaţă! După achitare, femeia a decis să slăbească cât mai mult posibil. Şi s-a ţinut de cuvânt. Ea a reuşit să scape de mare parte din greutate şi cu ajutorul a unsprezece intervenţii chirurgicale. Imediat după ce a fost achitată, Mayra Rosales a început un regim de slăbire strict, iar acum cântărește doar 90 de kilograme.

Mayra Rosales vrea să înceapă o nouă viaţă, după ce a slăbit considerabil
Mayra Rosales vrea să înceapă o nouă viaţă, după ce a slăbit considerabil

“Foarte mult a contat dieta. Mănânc doar alimente sănătoase. Totul e atent măsurat de nutriționist. În prezent, mânânc doar pentru a trăi şi nu invers, cum se întâmpla înainte”, a mărturisit Mayra Rosales.

Între timp, sănătatea ei s-a îmbunătăţit foarte mult, iar aspectul ei fizic a suferit o schimbare majoră... în bine. “Acum sunt bine, nu am diabet, nu am colesterolul ridicat, nu am hipertensiune arterială, toate organele mele funcţionează normal, sunt foarte bine!”, a dăugat femeia.

Mayra are peste 18.000 de fani pe Facebook. Ea a divorţat de fostul soţ, Bernie, în anul 2013, din cauză că acesta a vrut să se mute în Mexic, împreună cu familia lui. De curând, Mayra a publicat, pe reţeaua de socializare, fotografii cu noul ei iubit, alături de care este foarte fericită.


    Mayra Rosales, fericită, alături de noul ei iubitFoto: Arhivă personală
Mayra Rosales, fericită, alături de noul ei iubitFoto: Arhivă personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net