Trump «mușcă» din Clinton: «E cel mai corupt candidat din istorie»

Ultima actualizare:

    Trump aruncă săgeți spre Hillary ClintonFoto: Getty
Trump aruncă săgeți spre Hillary ClintonFoto: Getty

Donald Trump, republicanul cu cele mai multe șanse de a fi candidatul oficial al partidului la alegerile prezidențiale din SUA, o atacă pe Hillary Clinton, democrata contracandidată la fotoliul de președinte al celei mai puternice națiuni din lume.

Trump crede că Hillary este cel mai corupt candidat din istoria alegerilor americane, că aceasta este o mincinoasă de nivel mondial, care pe timpul mandatului de Secretar de Stat și-a perfecționat manevrele pentru a profita de oportunitățile ivite în domeniul politic. "Devine bogată și vă face pe voi săraci", a spus republicanul într-un discurs ținut la New York, notează BBC.

"Nu are temperamentul sau judecata unui președinte și refuză să vadă amenințarea terorsiștilor islamici radicali. Deciziile ei împrăștie moarte, distrugere și terorism... o decizie mortală de politică externă după alta", a mai spus Trump despre Hillary Clinton. 

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net