Trump a întrerupt o conversație importantă pentru a flirta cu o jurnalistă

Ultima actualizare:

    Trump a întrerupt conversația cu premierul irlandez pentru a-i spune unei jurnaliste că e frumoasăFoto: Twitter
Trump a întrerupt conversația cu premierul irlandez pentru a-i spune unei jurnaliste că e frumoasăFoto: Twitter

Donald Trump a comis-o din nou. Președintele Statelor Unite a întrerupt o conversație telefonică importantă cu premierul Irlandei pentru a complimenta o jurnalistă drăguță care venise împreună cu echipa de presă care înregistra momentul.

Donald Trump discuta cu prim-ministrul irlandez despre problema migrației și a ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, când la un moment dat, atenția i-a fost atrasă de o jurnalistă, după cum precizează The Telegraph.

„Avem multă presă irlandeză care se uită la noi”, îi spunea prin telefon premierului irlandez, când, cineva l-a cucerit complet: „Și tu de unde ești?”, a întrebat-o brusc pe jurnalista timidă care nu intenționa să atragă atenția. „Apropie-te, vino aici, hai. De unde ești? Avem atâta presă irlandeză frumoasă. Are un zâmbet minunat, pun pariu că vă tratează foarte bine”, îi spunea premierului între timp.

Jurnalista se numește Caitriona Perry (37 de ani) și este corespondent la Washington al trustului de presă RTE din 2000. În mod surprinzător, Trump pare s-o fi observat-o abia acum și a fost complet vrăjit de ea. Jurnalista a publicat „momentul bizar” pe Twitter, unde președintele american a primit din nou o serie de critici din partea internauților.

Video of the bizarre moment when President @realDonaldTrump called me over during his call with Taoiseach @campaignforLeo Varadkar. @rtenews pic.twitter.com/TMl2SFQaji— Caitriona Perry (@CaitrionaPerry) 27 iunie 2017

Video of the bizarre moment when President @realDonaldTrump called me over during his call with Taoiseach @campaignforLeo Varadkar. @rtenews pic.twitter.com/TMl2SFQaji

image
image
image
image
image
image
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net