Trump îl apără pe Putin: ”Tu crezi că țara noastră este atât de inocentă?”

Ultima actualizare:

    Demonstranții anti-Trump i-au caricaturizat pe șefii de stat ai SUA și a RusieiGetty Images
Demonstranții anti-Trump i-au caricaturizat pe șefii de stat ai SUA și a RusieiGetty Images

Președintele SUA Donald Trump i-a acordat duminică, 5 februarie, un interviu omului de televiziune Bill O’Reilly (Fox News). Trump a făcut o paralelă între acțiunile SUA și regimul autoritar al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, afirmând că ”în Statele Unite sunt o mulțime de ucigași. Crezi tu că statul nostru este atât de inocent?” O’Reilly a intervenit cu un contraargument, spunând că președintele rus este un ucigaș.

Schimbul de replici dintre cei doi a fost difuzat duminică, înainte de Super Bowl. 

  • Bill O’Reilly: Ce relații vor urma între Statele Unite și Rusia?
  • Donald Trump: Cred că în țările noastre sunt destui ucigași, Joe, să știi. Acum în lume se petrec multe acțiuni absurde, multe omoruri, multă prostie. Crezi că țara noastră este atât de inocentă?

Adam Schiff, reprezentant democrat al Camerei Statelor Unite din districtul California, a spus că declarațiile lui Trump false.  ”Aceasta este a doua oară când Trump îl apără pe Putin împotriva acuzațiilor, care spun că acesta este un ucigaș, spunând că, de fapt, Statele Unite nu sunt într-o poziție mai bună, sau că nu se deosebesc cu nimic față de Rusia.”, a declarat Schiff pentru CNN. ”Acest fapt este inexplicabil și bizar, deoarece este fals.  Oare nu observă Trump, că atunci când comentează acest subiect, alimentează mașinăria de propagandă a Rusiei?”

În interviul lui O’Reilly, Trump a subliniat faptul că, ”doar pentru că îl respectă pe președintele Rusiei, nu înseamnă că îi împărtățește viziunile.”

”El este liderul țării sale și eu am meționat că este mai bine să fim aliați cu Rusia, deoarece doar așa putem lupta împotriva ISIS. Este o luptă majoră, iar terorismul islamic persistă peste tot în lume. Întrebarea este, dacă vom lupta alături de Rusia! Nu știu!”, a declarat Trump.

Tump și Putin au avut o conversație telefonică, duminica trecută, unde, liderii celor două țări, au mai discutat și despre lupta împotriva ISIS, pe lângă alte subiecte.


    Donald Trump a purtat o discuție telefonică cu liderul Rusiei, Vladimir PutinFoto: Getty Images
Donald Trump a purtat o discuție telefonică cu liderul Rusiei, Vladimir PutinFoto: Getty Images

Au fost fraudate alegerile prezidențiale din SUA?

De-asemenea, O’Reilly l-a întrebat pe Trump dacă admite criticile primite la adresa afirmațiilor sale care nu s-ar proba.  Gazda televiziunii Fox a reamintit afirmațiile lui Trump, care a spus că voturile celor  3 milioane de imigranți au ajutat-o pe Hillary Clinton să obțină mai multe voturi în noiembrie, anul trecut. Replica lui Trump nu s-a lăsat așteptată. 

  • Donald Trump: Știi bine și tu, că au ieșit mai mulți oameni care au spus că eu am dreptate.
  • Bill O’Reilly: Cunosc acest fapt, însă, tu (Trump) trebuie să ai niște dovezi care să confirme acest fapt.”
  • Donald Trump: Lasă-mă să-ți spun, când vezi imigranți ilegali, care nici nu sunt cetățeni ai Statelor Unite, în listele de înregistrare... Uite, Bill, putem fi copii, dar aruncă o privire la listele de înregistrare, avem acolo imigranți ilegali, oameni morți, avem toate astea. E o situație foarte neplăcută. Este foarte rău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net