Tratament scos din filmele cu vampiri! Uite ce-și fac femeile pentru a avea mai multe orgasme

Ultima actualizare:

    Specialiștii au descoperit un nou tratament care va aduce femeilor mai multe orgasmefoto: venusbuzz.com
Specialiștii au descoperit un nou tratament care va aduce femeilor mai multe orgasmefoto: venusbuzz.com

Un nou tratament a stârnit reacții controversate între femei. Procedura promite să crească libido-ul și intensitatea și numărul orgasmelor, să reducă durerile din timpul sexului în anumite cazuri dar și să vindece incontinența urinară.

Specialiștii au descoperit o nouă metodă prin care pot stimula viața sexuală a femeilor. Aceștia cred că injectarea cu sângele propriu ar putea revoluționa medicina. Numit „Rejuvula”, procedura presupune injectarea sângelui în țesutul vaginal, iar doctorii cred că această procedură ar putea duce la revitalizarea și strâmtarea vaginiului, având ca efecte intensificarea senzației, orgasme mai frecvente și mai puternice și un libido ridicat, informează mirror.co.uk.

Creatorii acestui medicament susțin că în afară de toate aceste efecte, injectarea țesutului vaginal cu sângele propriu ar putea duce la diminuarea durerilor în cazul femeilor care resimt un disconfort în timpul sexului, dar și la combaterea incontinenței urinare. Mai mult, experții spun că riscul de infecții sau alergii în urma injecțiilor este inexistent pentru că este vorba despre celulele personale ale fiecărui pacient.

O femeie în vârstă de 52 de ani, care are trei copii, a încercat deja acest tratament și s-a declarat mulțumită de rezultate: „Mi-a schimbat complet viața”, a declarat femeia, citată de mirror.co.uk.

Am început să observ niște schimbări de senzații în drum spre casă, dar a doua zi dimineață acestea erau intensificate iar partida de sex a fost uimitoare”, a adăugat ea.

Un astfel de tratament durează numai jumătate de oră, costă aproximativ 1000 de euro, însă doctorii spun că trebuie repetat după un an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net