Transformarea șocantă a unei fete care a luat pastile de slăbit în exces

Ultima actualizare:

    Femeia a slăbit drastic după ce a consumat mai multe tipuri de pastile de slăbitFoto: Daily Mail
Femeia a slăbit drastic după ce a consumat mai multe tipuri de pastile de slăbitFoto: Daily Mail

Greutatea unei femei în vârstă de numai 20 de ani a scăzut dramatic după ce a consumat patru tipuri diferite de pastile de slăbit, punându-i viața în pericol.

Amber Girling suferea de anorexie și obișnuia să ia peste 90 de tablete de slăbit pe săptămână. Femeia a slăbit aproximativ 30 de kilograme foarte rapid, iar starea ei de sănătate s-a înrăutățit grav, potrivit Daily Mail.

La vârsta de 17 ani, Amber cântărea 57 de kilograme, însă colegele ei de liceu considerau că este „plinuță” și făceau comentarii răutăcioase la adresa ei. Deși a încercat să le ignore, nu a durat mult până adolescenta a început să facă exerciții fizice și să țină o cură de slăbire. Amber mergea la sala de fitness în fiecare zi și, în final, a ajuns să consume numai 200 de calorii pe zi, cu mult sub valoarea necesară organismului.

Cu toate acestea, din cauza faptului că rezultatele întârziau să apară, adolescenta a decis să apeleze la diverse pastile de slăbit, ajungând să fie dependentă de patru tipuri diferite de astfel de pastile. Aceasta și-a procurat pastilele de pe internet și din magazine de specialitate. În scurt timp, Amber a ajuns să cântărească numai 25 de kilograme, iar pastilele îi cauzau dureri de stomac, vomă și îngălbenirea pielii.

Pastilele de slăbit au afectat grav sănătatea adolescentei
Pastilele de slăbit au afectat grav sănătatea adolescentei

Sora ei a observat toate aceste simptome și a dus-o cu forța la un spital de specialitate, unde a fost internată timp de 5 luni pentru tratarea tulburărilor de alimentație și a dependenței de pastile de slăbit. La sfârșitul tratamentului, Amber cântărea 50 de kilograme, o greutate normală pentru o persoană de statura ei.

Deși pastilele de slăbit sunt foarte ușor de procurat, nu m-am mai atins de ele de atunci”, a declarat tânăra despre pastilele de slăbit. Aceasta le sfătuiește pe femeile din toată lumea să nu recurgă la pastilele de slăbit, întrucât „aproape că și-a pierdut viața” din cauza lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net