Trăieşte după ce a căzut de la etajul 17!

Ultima actualizare:

    Marina Lebedeva, de 19 ani, s-a certat cu iubitul  şi s-a aruncat în gol, aterizând pe un Volkswagen Golf
Marina Lebedeva, de 19 ani, s-a certat cu iubitul şi s-a aruncat în gol, aterizând pe un Volkswagen Golf

Miracol! A căzut de la 55 de metri şi a avut zile! Marina Lebedeva, de 19 ani, o tânără aspirantă la postul de crainică a buletinului de ştiri de la postul de televiziune naţional, a scăpat cu zile după ce a căzut pe un Volkswagen Golf.

Marina s-a certat urât cu iubitul în urmă cu două zile şi a decis să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat în gol de la etajul 17 din blocul în care locuia, dar a aterizat pe capota unui VW Golf. Toată lumea credea că frumuseţea asta de fată îşi va da duhul din cauza leziunilor interne. 

simeon stalpnicul png

Însă nu a fost aşa. Şi-a rupt mai multe oase şi are capul spart din cauza impactului, dar în prezent este la Reanimare şi doctorii sunt optimişti în privinţa recuperării ei. Iubitul este pe lista suspecţilor şi se roagă ca Marina să supravieţuiască pentru a nu fi condamnat la omor prin imprudenţă. 

Conform vecinilor, tragedia a avut loc la ora 6.30 dimineaţa şi, cu 15 minute înainte să cadă, Marina scrisese ceva pe Internet. Ivan Kulakov, proprietarul Golfului din 1987, a declarat: “Vecinii zic că s-a certat cu iubitul tot weekendul. Chiar dacă am rămas fără maşină, nu îmi pare rău. Bine că trăieşte Marina”.

Şi Loganul a salvat o viaţă

simeon stalpnicul png

Alexander, de 16 ani, a căzut la jumătatea lunii septembrie de la etajul 25, adică de la 70 de metri, şi a aterizat pe un Renault Logan parcat în faţa blocului. Tânărul s-a dezechilibrat când făcea acrobaţii pe balustradă pentru a impresiona o fată, în Novosibirsk, Siberia. El se află încă internat în spital pentru recuperare.

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net