Tragedie la Casa Regală Britanică. Nepoata Elisabetei a II-a a pierdut sarcina

Ultima actualizare:

    Zara și Mike Tindall sunt căsătoriți din 2011Foto: Getty
Zara și Mike Tindall sunt căsătoriți din 2011Foto: Getty

În urmă cu doar câteva săptămâni, vestea că Familia Regală Britanică se mărește din nou a făcut înconjurul lumii. Una dintre nepoatele Elisabetei a II-a, Zara Tindall (35 de ani), a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Nespus de bucuroasă, aceasta și soțul său, fostul jucător englez de Rugby, Mike Tindall, au făcut anunțul.

Cu toate acestea, în preajma Crăciunului, cei doi soți au fost nevoiți să aducă în fața lumii cea mai trisă veste: Zara a pierdut sarcina, iar micuța Mia, fiica lor de doi ani, nu va avea un frate sau o soră așa cum își dorea.

Un purtător de cuvânt al cuplului, citat de Daily Mail, a declarat: "Din păcate, Zara și Mike Tindall și-au pierdut copilul. În aceste momente dificile, că rugăm pe toți să le respectați intimitatea". Bebelușul ar fi fost al șaselea strănepot al Elisabetei a II-a și al 18-lea în linia succesorală.

Strănepoții Elisabetei a II-a


    George și CharlotteFoto: Getty
George și CharlotteFoto: Getty

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt copiii cei mai adorați din tot regatul, fiul și fiica lui William și Kate. George a împlinit trei ani în luna iulie a acestui an, în timp ce mezina are doar un anișor.

Savannah Phillips este prima strănepoată a reginei. S-a născut în 2010, iar părinții ei sunt Peter Phillips și Autumn Kelly. Savannah are o soră mai mică, Isla Elizabeth, în vârstă de patru ani.

Mia Tindall are doi ani și este fiica Zarei, cunoscută și pentru că este campioană la echitație, și a lui Mike.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net