Toată lumea la bord! E cel mai mare vas de croazieră

Ultima actualizare:

    O croazieră la  bordul vasului  Symphony of the Seas  costă de lq 1.000 de dolari  până la 40.000 de dolari
O croazieră la bordul vasului Symphony of the Seas costă de lq 1.000 de dolari până la 40.000 de dolari

Vaporul impunător pleacă în prima lui călătorie la 7 aprilie, însă aproape toate biletele sunt vândute. „Symphony of the Seas” aparţine Royal Caribbean, a costat 1,35 miliarde de dolari, cântăreşte peste 220.000 de tone, adică exact cât 38.000 de elefanţi africani. Vasul a fost livrat la 24 martie şi prezentat în premieră absolută publicului. Reprezentanţii companiei susţin că un turist are nevoie de o lună până reuşeşte să viziteze toate atracţiile ambarcaţiunii.

„Symphony of the Seas” va fi până în 2021 cel mai mare vas de croazieră care străbate oceanele planetei. Şi asta pentru că Royal Caribbean a dat comandă pentru un nou vapor din clasa Oasis care va fi livrat peste exact trei ani.

simeon stalpnicul png

Ambarcaţiunea imensă care are o lungime de 362 de metri are 20 de restaurante, 2.775 de camere pentru pasageri dintre care 266 sunt cu vedere la ocean. Turiştii sunt deserviţi de un personal alcătuit din peste 2.000 de oameni. Pentru turiştii cu dare de mână, o croazieră într-unul dintre cele 189 de apartamente de lux poate costa 40.000 de dolari. Vaporul are cea mai mare sală de conferinţe din lume, care are o suprafaţă de peste 650 de metri pătraţi şi se laudă cu 1.796 de balcoane.

simeon stalpnicul png

„Symphony of the Seas” o eclipsează pe sora ei “Harmony of the Seas”, aparţinând tot Royal Caribbean, cu 2.000 de tone, chiar dacă au aproximativ aceeaşi lungime. Un apartament pus la dispoziţia familiilor are o suprafaţă totală de peste 500 de metri pătraţi. La capitolul distracţii, menţionăm că la bordul vaporului au fost amenajate restaurante cu specific japonez, mexican, fast-food şi chiar cu meniu a la carte din cadrul franşizei lansate de către bucătarul Jamie Oliver.

Reporterul „The Sun”, Genevieve Hassan, a vizitat ambarcaţiunea în ziua în care a fost lansată la apă şi a discutat cu directorul Royal Caribbean, Michael Bayley. Ziarista britanică a testat pe pielea ei parcul acvatic Abyss cu tobogane care pornesc de la etajul 10, piscine colorate şi cascade pentru copii, a vizitat Barul Playmakers Sports dotat cu zeci de televizoare pentru pariori, sala subacvatică de pe fundul vasului, zona de laser-tag, jocuri arcade, cinematografele şi mall-urile impresionante.

Deşi a petrecut două zile la bordul vasului, Hassan a recunoscut că nu a reuşit să vadă tot. „Symphony este cel de-al patrulea vas de croazieră din clasa Oasis al Royal Caribbean. «Harmony of the Seas» a împlinit 22 de luni şi a venit vremea să ne actualizăm flota. Alături de cele două ambarcaţiuni uriaşe ne mai lăudăm cu «Oasis of the Seas» şi «Allure of the Seas»”, a povestit Bayley. Symphony s-a născut pe şantierul naval STX, din St. Nazaire, în Franţa. Lucrările au început în 2015 şi abia recent au fost finalizate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net