"Ţinutele de stewardesă ale lui Kate Middleton trebuie să dispară"

Ultima actualizare:

    Kate Middleton a fost dur atacată pentru stilul eiFoto: Getty
Kate Middleton a fost dur atacată pentru stilul eiFoto: Getty

Fiecare pas şi gest al lui Kate Middleton sunt analizate cu atenţie. Nicio ţinută, nicio expresie nu scapă de ochii criticilor şi fanilor ducesei de Cambridge. Ceea ce înseamnă că soţia lui William trebuie să aibă mare grijă orice ar face, iar cea mai mică greşeală poate provoca un adevărat scandal.

Cea mai recentă apariţie publică a lui Kate, prima oficială din 2016, a stârnit un val de critici dintr-un motiv aparent stupid: sprâncenele prea groase şi prea creionate care par că o îmbătrânesc pe Kate. Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Conform lui Sarah Vine, de la Daily Mail, nu doar ele sunt problema lui Kate, ci totul. 

"Sincer, e o greşeală uşor de făcut, mai ales dacă te grăbeşti. Deşi restul era perfect (coafura, unghiile tocmai făcute), aşa că Ducesa nu s-a grăbit când s-a aranjat. Atunci ce e neînregulă? Simplu: are doi copii. Şi deşi nu se vede la corp, acest lucru se observă cu uşurinţă pe faţă. Asta nu e o critică, din contră e o medalie de onoare. E dovada că e o mamă care se ocupă personal de copiii ei, spre deosebire de altele care au o armată de bone", scris Sarah Vine, în articolul ei

Ea mai spune că ducesa arată ca o femeie care nu a dormit bine noaptea, care nu stă ore întregi la salon, ci stă după copiii ei. "Problema nu e că nu face destul, ci că face prea multe. Şi nu ar trebui". 

Sarah Vine critică faptul că soţia lui William are aceeaşi imagine de ani buni de zile, de pe vremea când era încă iubita prinţului: prea mult creion negru, pe puţin ruj. Kate ar trebui să renunţe la acest stil şi să îl schimbe complet. 

"Un ochi obosit arată mai rău cu mult machiaj. Ar trebui să fie totul mai curat. Ar trebui să apeleze la ajutor profesional pentru sprâncene. La fel şi părul: e frumos, dar e lung şi fără formă sau stil. Cât despre garderobă, ţinutele de stewardesă ar trebui să dispară. Ceea ce face acum e un efort prea mare, iar rezultatele nu se văd. E prea ocupată să fie mamă, prinţesă şi soţie pentru a îşi pierde timpul cu machiaj", concluzionează Sarah Vine. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net