Ținută în cușcă de profesori! Motivul este cutremurător

Ultima actualizare:

    Fetița era ținută într-o cușcă de cele care trebuiau să aibă grijă de ea la școalăfoto: Flickr
Fetița era ținută într-o cușcă de cele care trebuiau să aibă grijă de ea la școalăfoto: Flickr

Un tată îngrijorat că fiica lui, în vârstă de 11 ani, ar putea fi tratată cu neglijență și cruzime de către profesoarele de la școală a început să investigheze situația, iar ceea ce a găsit l-a revoltat, mai ales că fetița suferă de autism.

Alan Evans a observat că fetița lui, care suferă de autism, avea un comportament ușor neobișnuit acasă, acesta fiind și motivul pentru care a luat decizia de afla mai multe despre situația pe care o avea micuța la școală, informează mirror.co.uk.

Tatălui lui Jasmine nu i-a venit să creadă ce a găsit la școala la care aceasta învăța, din Lanner, Marea Britanie. Bărbatul a obținut permisiunea de a se uita în foaia matricolă, unde a descoperit o serie de poze care o înfățișau pe fiica lui ținută într-o cușcă, plângând, fără pantaloni.

Reprezentanții școlii au declarat că pozele au fost făcute la scurt timp după ce școala s-a redeschis, cu un nou director. Tatăl lui Jasmine a retras-o imediat de la instituția de învățământ și a luat decizia ca fetița să primească educație acasă, în ciuda faptului că aceasta nu vorbește deloc și are dificultăți mari în exprimarea stărilor și dorințelor: „Din punct de vedere educațional, este mai bine acum, de când a fost retrasă de la școală”, a spus Alan.

Autoritățile de Protecție a Copilului au investigat cazul și susțin că lucrează foarte atent cu toate școlile, îndrumându-i pe reprezentanți spre asigurarea condițiilor potrivite, mai ales în cazul copiilor cu nevoi speciale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net