Te învaţă să te baţi în timp ce îţi faci poze

Ultima actualizare:

    Odată dezarmat  atacatorul, poţi filma  întreaga scenă
Odată dezarmat atacatorul, poţi filma întreaga scenă

Dai un ban, dar eşti campion la lupte în cercul tău de prieteni! La asta s-au gândit cursanţii care au luat cu asalt sala de karate M-Profi din Moscova. Şi asta pentru că, pentru doar 120 de dolari pe lună, prietenii lor văd “live” cât de bine ştiu să dea cu pumnul.

Antrenamentele de autoapărare de la M-Profi presupun folosirea unei singure mâini în timpul unui atac neaşteptat. Tehnica, numită “selfie-defense”, are la bază acţiuni din aikido şi judo, menite să folosească forţa şi energia atacatorului împotriva sa. După doar două săptămâni de antrenamente, cursanţii sunt capabili să îşi doboare adversarul şi să filmeze integral lupta cu acesta. Pentru cei mai avansaţi în tehnicile ultramoderne de apărare, inclusiv lupta la sol poate fi un spectacol “live” pentru prietenii de pe Internet, care doresc să-i vadă în ipostaze neaşteptate.

Antrenorii de karate din Moscova au elaborat un stil de luptă  special pentru cei care adoră să se fotografieze cu telefonul
Antrenorii de karate din Moscova au elaborat un stil de luptă special pentru cei care adoră să se fotografieze cu telefonul

Ce poate fi mai tare decât să filmezi integral momentul în care eşti atacat pe stradă şi îl pui la respect pe atacator?! “Din nefericire, selfie-stick-ul (n.n. monopod folosit la realizarea fotografiilor cu telefonul) este singura armă pe care o are un turist atunci când călătoreşte. De ce să nu înveţe să îl folosească pe post de armă albă în autoapărare?”, a declarat, pentru Moscow Times, Daria Lapşina, purtătoarea de cuvânt a sălii de sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net