Tata mi-a adus şapte mame din plastic

Ultima actualizare:

    Chinezul Li Chen şi-a cumpărat gonflabilele  după ce a rămas doar cu fiul său
Chinezul Li Chen şi-a cumpărat gonflabilele după ce a rămas doar cu fiul său

Tatăl şi fiul au grijă de păpuşi! După ce a fost părăsit de nevastă, Li Chen şi-a cumpărat 7 gonflabile. Fiul lui, Yang Yang, le consideră surioarele sale şi le îngrijeşte zilnic împreună cu părintele.

Băiatul Yang Yang avea numai 5 ani când mama sa l-a abandonat, lăsându-l doar în grija tatălui, Li Chen, astăzi în vârstă de 59 de ani. După divorţ, bărbatul, din Huishui, provincia Guizhou, sud-vestul Chinei, a renunţat să-şi ia altă soţie după mai multe relaţii eşuate. Nici nu a regretat prea mult, fiindcă  îşi dorea ca fiul său să nu aibă de suferit, din cauza unei mame vitrege. S-a mulţumit să-şi ia, în schimb, o păpuşă din silicon, ca să-şi umple singurătatea. După ce s-a plictisit de ea, şi-a mai comandat alta şi alta, şi alta, până ce a ajuns la şapte gonflabile, pentru care a cheltuit 1.360 de dolari (circa 5.721 de lei).

Până la vârsta de 16 ani, cât are în prezent, Yang Yang a crescut în preajma păpuşilor, pe care le consideră surioarele sale. Îl ajută pe tatăl lui să le spele, să le îmbrace, să le pieptene şi să le culce. Păpuşile fac parte integrantă din familie. Li Chen se jură că pe ultima păpuşă achiziţionată nu a folosit-o niciodată pentru sex. El zice că, după ce Yang Yang va împlini 18 ani, i-o va dărui lui. Li Chen cheltuieşte o groază de bani pentru hainele şi pantofii cu toc ai păpuşilor.

Le culcă şi le cumpără  haine şi pantofi
Le culcă şi le cumpără haine şi pantofi

“Amândoi facem orice pentru ele, ca şi când ar fi vii, fiindcă fac parte de acum din familia noastră. După ce Yang Yang va deveni major, poate îmi voi căuta din nou o femeie. Însă îi voi pune condiţia să accepte păpuşile”, a mai spus chinezul.

Păpuşile fac  parte din familie
Păpuşile fac parte din familie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net