Tânărul care a vrut să-l împuște pe Trump, ghidat de vocile din cap. ”Omoară-l”

Ultima actualizare:

    Donlad Trump, ținta unui asasinclick!
Donlad Trump, ținta unui asasinclick!

Brit Michael Sandford, cel care a încercat să-l împușpte te Donald Trump cu arma unui polițist, la raliul electoral, a mărturisit că auzea o mulțime de voci în capul lui, care îi spuneau să-l asasineze pe președintele Statelor Unite ale Americii.

Brit a fost închis, după ce a încercat să-l omoare pe Donald Trump. Conform celor de la The Sun, acesta se plimba, încercând să ia arma unui polițist, după ce vocile din capul lui strigau ”Omoară-l”. Tânărul în vârstă de 21 de ani asuferit în acel moment un episod psihic.

Săptămâna trecută, acesta a fost eliberat. În ciuda eforturilor mamei sale de a-l opri să călătorească în SUA, conștientă de problemele mentale ale fiului său, acesta a reușit să se apropie la 20 de metri de președinte. Brit a fost oprit în încercările sale de a lua pistolul unui ofițer de poliție și s-a putut evita o tragedie.


    Tânărul a încercat să îl asasineze pe Trump
Tânărul a încercat să îl asasineze pe Trump

Acum, Michael se află cu familia sa în Marea Britanie și a mărturist că auzea voci care îl îndemnau să omoare actualul președinte american, Donald Trump. ”Auzeam voci care îmi spuneau să îl omor pe Donald Trump. Le auzeam de ceva vreme, dar au începu să fie din ce în ce mai puternice și mai frecvente. La un moment dat țipat la mine. Prietenii mei îmi tot spuneau că Trump trebyie oprit pentru că va distruge țara și vocile mele mi-au spus să îl omor. Într-o zi am văzut că Donald vorbea în Las Vegas și m-am hotărât să conduc până acolo. Am decis să fac ceva eu însumi”, a declarat Michael.

Potrivit legislaturii, persoanele cu vârsta de peste 16 ani pot lua propriile decizii și vor suporta consecințele acestora. În cazul lui Michael, acesta suferă de tulburări mentale. Scena evenimentului a avut la loc la raliul din data de 16 iunie,2016, din Las Vegas, când Donald Trump anunțase că are mari șanse să fie nominalizat de republicani pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net