Striptease, muzică și dezmăț la un concurs de frumusețe

Ultima actualizare:

    Mai multe concurente au dansat la barăfoto: captură video
Mai multe concurente au dansat la barăfoto: captură video

Mai multe femei s-au întrecut în talent și frumusețe la un concurs la care li s-a permis orice. Reprezentatele sexului frumos s-au destrăbălat pe scenă și au încercat să convingă jurații că merită premiul de „Miss Juggalette”, fanii culturii Juggalo fiind un grup de oameni libertini, cărora le place să se picteze pe față și care au dezvoltat chiar și un fel de dialect propriu.

Dacă până anul acesta, adeptele curentului, numite Juggalette, au concurat într-un mod desfrânat, prin nuditate, acum, feministele au deci să reorganizeze întregul eveniment. Întregul concept s-a schimbat, însă nu și tradiția ca modelele să facă striptease sau alte dansuri erotice pe scenă, potrivit vice.com.

Imagini incendiare de la eveniment

Problema feministelor era aceea că dacă o concurentă urca pe scenă și nu se dezbrăca, era huiduită de spectatori. Femeilor nu le-a convenit acest lucru, așa că au decis să organizeze ele însele un concurs „Miss Juggalette”, din care să nu dispară nuditatea, dar unde concurentele să nu se simtă presate sau obligate să facă un anume lucru.

Ceea ce a ieșit, a fost un eveniment la fel de „desfrânat”, însă unde modelele care s-au urcat pe scenă s-au simțit cu adevărat apreciate. Mai mult, acestea au avut ocazia să își arate talentele, unele dintre ele cântând muzică rock sau rap. 

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net