Soţul spaniol neagă că ar fi omorât-o pe Valentina

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jose Arellano (43 de ani) neagă cu vehemenţă că ar fi ucis-o pe Valentina Chiriac (37 ani), românca din Hanu Conachi, judeţul Galaţi, cu care era căsătorit şi avea o fetiţă de 6 ani.

El insistă pe varianta că soţia lui ar fi fost omorâtă de o bandă de hoţi care i-a spart casa în timp ce era plecat „să dea o tură” cu motocicleta, informează adevarul.ro. Crima din localitatea spaniolă Collado Villaba stârneşte în continuare numeroase comentarii şi supoziţii.

Deşi autorităţile l-au arestat deja pe Jose Arellano, soţul femeii ucise, principalul suspect în anchetă refuză să recunoască fapta. Potrivit presei spaniole, Arellana a declarat în faţa anchetatorilor că el nu era acasă în momentul în care s-a produs crima.

„Am plecat să dau o tură cu motocicleta, pe la ora 9.00. M-am întors pe la 11.00 şi am auzit din casă zgomote şi ţipete. Am sunat la poliţie să anunţ că îmi este jefuită casa şi că soţia mea e în pericol”, ar fi declarat Arellana, potrivit „El Pais”.

Prima expertiză medico-legală a constatat că Valentina Chiriac a fost ucisă între orele 4.00 şi 5.00 dimineaţa, când Arellana era acasă, conform propriei declaraţii. Acesta a şi fost motivul pentru care, deşi în prima fază a fost lăsat liber, spaniolul a fost arestat imediat după ce medicii legişti au emis actul de deces.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net