Soţul i-a intentat divorţ după ce a fost violată în grup de vecini

Ultima actualizare:

    Femeia a fost făcută de ruşine, iar soţul nu a putut trăi cu gândul acestaFoto: mofopolitics.com
Femeia a fost făcută de ruşine, iar soţul nu a putut trăi cu gândul acestaFoto: mofopolitics.com

Un bărbat a avut o reacţie şocantă faţă de soţia lui, după ce aceasta i-a mărturisit că a fost violată de grup de vecinii lor: a anunţat-o că divorţează.

O femeie de 25 de ani din India, al cărei nume nu a fost făcut public, i-a povestit soţului ei că a fost atacată de vecini în timp ce el se afla la muncă în Dubai (Emiratele Arabe Unite). În loc să-şi manifeste sprijinul pentru ea, bărbatul i-a transmis un sms ce conţinea cuvintele „talaq talaq talaq”. În tradiţia musulmană, „talaq” semnifică divorţ imediat.

„E ultimul lucru la care mă aşteptam de la soţul meu după o căsnicie de cinci ani”, a declarat femeia pentru Daily Mail. „Am crezut că va fi alături de mine, să mă ajute să depăşesc durerea. Dar m-am înşelat. A ales calea cea mai simplă să scape de problema asta, ca un laş, şi a divorţat de mine cu un mesaj”, a continuat ea.

Femeia a rămas şi fără copil, după ce acesta a fost luat de soacră, iar ea a fost aruncată în stradă. „Iniţial, soacra mea a fost alături de mine şi am mers amândouă la secţia de poliţie după viol, apoi s-a răzgândit brusc şi a trecut de partea fiului său. Peste noapte am devenit proscrisă pentru familia mea. Aş fi putut trăi şi cu asta, dar mi-au răpit ultima speranţă, copilul meu. Mi-am pierdut complet dorinţa de a mai trăi”, a mai spus soţia părăsită.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net