Soţia şi-a pierdut memoria la scurt timp de la nuntă. Soţul a luat o decizie emoţionantă

Ultima actualizare:
Jeremy şi Justice vor avea o a doua nuntă pentru ca femeia să retrăiască experienţa
Jeremy şi Justice vor avea o a doua nuntă pentru ca femeia să retrăiască experienţa

Un cuplu care se căsătorise recent a fost greu încercat: la scurt timp după nuntă, soţia a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia şi-a pierdut memoria. Ea şi-a revenit aproape complet, doar că nu mai ţine minte absolut nimic din cele cinci săptămâni de dinaintea accidentului, adică fix perioada nunţii lor.

Jeremy şi Justice Stamper au început să iasă împreună în liceu, iar în august 2014, cei doi s-au căsătorit într-un parc din Virginia. "Eram în culmea fericirii, tocmai căsătoriţi şi cu toată viaţa înainte", a spus Jeremy. 


    Jeremy şi Justice vor avea o a doua nuntă pentru ca femeia să retrăiască experienţaFoto: Arhiva personală
Jeremy şi Justice vor avea o a doua nuntă pentru ca femeia să retrăiască experienţaFoto: Arhiva personală

La 19 zile de la nuntă însă, maşina lui Justice a fost lovită de alt automobil. Femeia a suferit mai multe răni serioase şi a avut nevoie de terapie pentru a se recupera. Însă nu total: la o lună de la accident, i-a recunoscut soţului că nu mai ţine minte nimic din cele cinci săptămâni de dinaintea tragediei. Asta însemna că ea nu îşi amintea nunta lor. În ciuda faptului că a petrecut ore întregi uitându-se la fotografiile de la ceremonie, Justice nu a reuşit să îşi aducă aminte nimic.

Jeremy a decis să îi facă o bucurie soţiei şi să organizeze altă ceremonie. "Mi s-a rupt inima şi am vrut să fac totul din nou pentru ea", a spus el, conform buzzfeed.com

El au primit ajutor şi din partea unor publicaţii şi televiziuni locale, care le-au oferit fotografi, tort şi multe altele. Cei doi vor să facă cea de-a doua nuntă chiar pe data primei, 1 august. 

"E o amintire pe care oricine trebuie să o aibă, nu doar unul din soţi, ci ambii. Fie că îi revin sau nu amintirile, avem această ceremonie", a spus Jeremy. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net