Şocant! Motivul incredibil pentru care monstrul a masacrat 12 oameni la discotecă: se plictisea!

Ultima actualizare:

    Un martor a surprins momentul în care Ian David Long îşi execută pe rând victimelefoto Instagram
Un martor a surprins momentul în care Ian David Long îşi execută pe rând victimelefoto Instagram

O descoperire macabră a şocat SUA! Ian David Long, în vârstă de 28 de ani, criminalul de la discoteca Borderline and Grill din Thousand Oaks, California, a postat un mesaj şocant în timpul măcelului. În timp ce omora cu sânge rece, Long a scris pe Instagram: „Viaţa e plictisitoare, aşa că de ce nu?”. Mai mult decât atât, el a spus că vrea ca lumea să îl numească simplu: „nebun” pentru că nu a avut nici un motiv pentru a comite crima.

Şocant! Ian David Long a calculat cu sânge rece măcelul şi şi-a executat victimele cu precizia unui asasin. Cam asta ar fi concluzia dacă ţinem cont de primele informaţii făcute publice de anchetatori. În timp ce împuşca 11 tineri aflaţi pe ringul de dans şi un poliţist sosit la locul faptei, Ian David Long, fost puşcaş marin, decorat de 10 ori, scria pe contul lui de Instagram: „viaţa e plictisitoare, aşa că de ce nu...?”. Câteva secunde mai târziu, un martor îl filma în timp ce trăgea foc după foc cu pistoul lui Glock .45 în victimele care îi ieşeau în cale.

Monstrul Ian David Long şi-a premeditat fapta cu mult timp înainte

Cu o lună înainte de a comite atrocităţile, Long a postat pe acelaşi cont un mesaj în care spunea că nici o lege privind controlul armelor nu îl va putea opri de la crima pe care are de gând să o comită. Mai mult decât atât, fostul puşcaş marin sublinia că „nici rugăciunile şi nici lacrimile” nu vor schimba destinul tragic al vitimelor sale. Cu puţin timp înainte ca trupele SWAT să intre în clădire, el şi-a tras un glonţ în cap. Însă nu înainte de a mai filma câteva scene însângerate din interiorul teatrului groazei. Evident, videoclipul a fost postat atât pe Facebook cât şi pe Instagram. Ele au fost descoperite de anchetatori.

Citeşte şi:

Măcel în discotecă! 13 oameni au murit într-un schimb de focuri din Thousand Oaks, California

El este monstrul care a masacrat 11 tineri în discotecă. A fost puşcaş marin şi avea probleme psihice

Cine este monstrul care a masacrat tinerii din discotecă?

Ian David Long a intrat în Marina Americană la 4 august 2008. Avea doar 18 ani. Din ziua de 16 noiembrie 2010 şi până la 14 iunie 2011, Long luptă alături de puşcaşii marini în Afghanistan. La 11 august 2011 Long devine caporal. Între 2011 şi 2013, Long este înregimentat în Batalionul 2, din Regimentul 3 de Marină, care are bază la Kaneohe Bay, Hawaii. La 3 martie 2013, Long părăseşte Marina Americană. Datorită faptelor sale primeşte 10 medalii pentru diferite acte de curaj. Între 2013 şi 2016 Long se înscrie la Universitatea de stat Northridge. Mama lui Long, Coleen Long (61 de ani) a recunoscut că fiul ei avea probleme psihice, dar că „Ian a început un tratament la o clinică pentru veteranii de război diagnosticaţi cu PTSD (Post Traumatic Stress Disorder)”.

Cine sunt victimele masacrului?

În mod şocant, mulţi dintre cei care se aflau în seara de 7 noiembrie în clubul groazei erau supravieţuitorii masacrului din data de 1 octombrie, din Las Vegas, când au murit 58 de oameni veniţi la un festival de muzică country. Ian Michael Long a fost înarmat cu o puşcă semiautomată de asalt şi cu un Glock calibrul .45. Au fost împuşcaţi mortal Telemachus Orfanos, de 27 de ani (supravieţuitor al măcelului din Las vegas), Sean Adler (48 de ani), Cody Coffman (22 de ani), Blake Dingman (23 de ani), Jake Dunham (21 de ani), Alaina Housley (18 ani), Justin Meek (23 de ani), Daniel Manrique, Kristina Morisette şi Noel Sparks. În aceeaşi seară, a căzut la datorie poliţistul Ron Helus (54 de ani) care avea o vechime de 29 de ani în cadrul forţelor de ordine şi voia să se pensioneze anul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net