Șoc! Tipul la bustul gol e ditamai prințul miliardar

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un prinț saudit cu o avere impresionantă, de peste 20 de miliarde de euro, a renunțat la yahtul său uriaș în favoarea mersului pe biciclet. Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz Al Saud și-a luat familia în vacanță și au plecat cu toții în Bodrum, Turcia. Prințul a fost surprins la bustul gol, puțin neîngrijit, plimbându-se cu bicicleta pe străzile stațiunii de la Marea Egee.

Hotărârea  lui nu este una permanentă, ci a fost luată doar pentru perioada vacanței pe care o petrece alături de familia  sa  în Turcia.

Deși prințul (62 de ani) este văzut în majoritatea timpului călătorind cu yahtul personal , se pare că nu este deranjat nici de mersul pe bicicletă, fiind surprins pedalând liniștit, renunțând la confortul oferit de yahtul său, care dispune de o piscină și de cinema.

simeon stalpnicul png

Yahtul nu este singurul mijloc de transport de lux pe care prințul îl are la dispoziție! El și membrii familiei au fost aduși în Turcia de către un avion privat, iar transportul către stațiune a fost asigurat de 6 mașini . Întrega familie a fost escortată către centrul orașului de două mașini de poliție .

simeon stalpnicul png

Numele pe care îl poartă ambarcațiunea, Kingdom 5KR, care valorează 34 de milioane de euro, are o însemnătate aparte pentru prințul saudit, el fiind compus din alăturarea denumirii firmei de investiții pe care o deține prințul, numarul norocos al acestuia , precum și inițialele celor doi copii .

Potrivit Forbes, prințul Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz Al Sau deține numeroase acțiuni în cadrul mai multor companii de stat, cât și private din SUA, Europa și Orientul Mijlociu.  

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net