Şoc! Au aflat la 26 de ani că au fost schimbate la naştere

Ultima actualizare:

    În timp ce Lorena Cobuzzi (stânga) a avut o viaţă fericită, Antonella Zenga (dreapta) s-a chinuit mult. Destinele lor trebuiau să fie exact invers
În timp ce Lorena Cobuzzi (stânga) a avut o viaţă fericită, Antonella Zenga (dreapta) s-a chinuit mult. Destinele lor trebuiau să fie exact invers

Au crescut în apropiere, dar nu şi-au imaginat că alta trebuia să fie soarta fiecăreia. Italiencele Lorena Cobuzzi şi Antonella Zenga au fost schimbate la naştere din greşeală, de o angajată de la maternitate.

Au aflat şocate că au alţi părinţi decât cei pe care îi ştiau! Lorena Cobuzzi şi Antonella Zenga, în vârstă de 26 de ani, au descoperit din întâmplare că ar fi trebuit să aibă, fiecare, o cu totul altă viaţă. Locuiau la 3 kilometri distanţă, în Trinitapoli, Apulia (sudul Italiei), şi nu bănuiau nici o clipă că o persoană le-a schimbat destinele la naştere. Totul a ieşit la iveală când familia Cobuzzi a văzut pe Facebook o fotografie cu Antonella, care semăna leit cu mama ei, Caterina Cobuzzi. Soţii Cobuzzi au descoperit apoi că Lorena şi Antonella erau născute amândouă prin cezariană în aceeaşi zi din anul 1989, la o diferenţă de numai 11 minute. Au reuşit să facă teste ADN fetelor şi aşa s-a aflat că fuseseră schimbate la naştere. Acestea au primit brăţările cu numerele 47 şi 48, înainte de a fi predate mamelor, la externare.

Lorena a ajuns la Caterina şi Michele Cobuzzi, o familie înstărită, care a crescut-o cu toată dragostea. În copilărie a fost răsfăţată şi i s-au împlint toate dorinţele. Adevărata fiică a soţilor Cobuzzi, Antonella, s-a trezit la cuplul Loreta şi Luigi Mazzone, nişte oameni foarte săraci. Nu a auzit nici un cuvânt de alint de la părinţi. A trebuit să doarmă în pat cu un frate diabetic, Fidele, şi o soră mai mare, Elisa. Când a împlinit 16 ani, Antonella a fost dată spre adopţie familiei Zenga. Soţii Cobuzzi au fost dezamăgiţi de Lorena, pentru că s-a combinat cu un bărbat mai mare cu 12 ani, în 2010, înainte să afle că, de fapt, nici măcar nu era fata lor. “Mi s-a făcut rău când am descoperit adevărul. Nu mai ştiu cui să spun mamă şi cui să spun tată”, a mărturisit Lorena. Însă cea mai afectată a fost Antonella, care a aflat că nu trebuia să ducă o viaţă de calvar, în sărăcie. Cele două familii au dat în judecată spitalul italian care le-a schimbat fiicele şi cer despăgubiri de 22 de milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net