Soacra bossului Formulei 1, răpită de pilotul personal

Ultima actualizare:

    Aparacida Schunck a fost sechestrată  timp de 9 zile
Aparacida Schunck a fost sechestrată timp de 9 zile

Bombă! Poliţia braziliană l-a arestat ieri pe pilotul de elicopter Jorge Eurico Faria sub acuzaţia că a orchestrat răpirea Aparacidei Schunck (67 de ani), soacra dierctorului executiv al Formulei 1, Bernie Ecclestone.

Faria a fost ridicat marți (2 august) din vila sa de lux din Cotia, suburbie a metropolei São Paulo. Tot în Cotia a fost ţinută sechestrată mama Fabianei (38 de ani), soţia lui Ecclestone. Faria a lucrat ca pilot pentru magnatul britanic care are averea de 3,4 miliarde $. De asemenea, a fost preşedintele Asociaţiei braziliene a piloţilor de elicopter între 2014-2015. Ca pilot al familiei Ecclestone, Faria cunoştea viaţa Aparacidei din São Paulo. Polţia spune că s-a folosit de complici care i-au spus cu precizie că bătrâna tocmai făcuse comandă de mobilă. Faria i-a contactat pe David Vicente Azevedo (19 ani) şi Vitor Oliveira Amorim (23 de ani), doi indivizi căutaţi pentru furt, propunându-le s-o sechestreze. Le-a promis că vor câştiga jumătate din răscumpărarea de 36,5 milioane $. Cei trei au comunicat tot timpul prin telefon, iar convorbirile le-au fost interceptate. Astfel, poliţiştii au descoperit că Faria a fost creierul răpirii. Azevedo şi Amorim s-au dus la vila Aparacidei cu un pachet mare, vineri, 22 iulie. Crezând că livrau mobila, menajera le-a deschis. Bandiţii au legat-o pe bătrână sub ameninţarea pistoalelor. Au transportat-o apoi cu maşina ei până într-un anumit loc, unde au mutat-o în alt autovehicul. Au dus-o cu forţa într-o casă din Cotia, închiriată în urmă cu 3 luni de unul dintre ei. Timp de 9 zile, bătrâna a trebuit să doarmă pe un pled aşezat direct pe podeaua de piatră. În captivitate i s-a dat doar pâine, apă de orez şi fasole. A fost eliberată de poliţie duminică, 31 iulie. Foştii colegi ai pilotului sunt şocaţi, dar poliţia spune că Faria a mai fost cercetat pentru dispariţia unui elicopter. 

Pilotul de elicopter  Jorge Eurico Faria ştia  totul despre bătrână
Pilotul de elicopter Jorge Eurico Faria ştia totul despre bătrână

Click! spune

Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone

Bernie Ecclestone, de 85 de ani, s-a născut în Bungay, Marea Britanie la 28 octombrie 1930. Din 1972 este directorul executiv al Formula 1 Grand Prix. Are o avere de 3,8 miliarde de dolari. A fost căsătorit de două ori, cu Slavica (1985-2009) şi Fabiana Flosi (2012-prezent), şi are trei copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net