Și-a violat copilul de 13 luni până l-a omorât! Ce a decis instanța

Ultima actualizare:

    Poppi a fost abuzată sexual de tatăl eiFoto: mirror.co.uk
Poppi a fost abuzată sexual de tatăl eiFoto: mirror.co.uk

Moartea unei fetițe de doar 13 luni a fost un mister aproape trei ani. În 2012, Poppi Worthington a murit subit, în casa părinților ei din Barrow-in-Furness l, Marea Britanie. Poliția l-a suspectat pe tatăl ei, Paul (47 de ani), că a abuzat-o sexual, chiar înainte ca fetița să moară, însă nu au fost făcute investigații amănunțite.

Poppi a fost găsită în stare de inconștiență în casa ei din Barrow-in-Furness, în luna decembrie a anului 2012. Fetița avea răni vizibile pe corp. A fost dusă imediat la spital, însă tot ce au putut medicii să facă a fost să constate decesul copilului, potrivit cotidianului britanic Mirror.

 Tatăl ei, Paul Worthington, a fost arestat și interogat, fiind suspectat că a violat-o pe fată, însă poliția l-a eliberat. A spus întotdeauan că e nevinovat. Luna trecută, trei medici au adus dovezi că Poppi a fost abuzată sexual de tatăl ei. S-a demonstrat și faptul că,în , poliția nu a investigat moartea lui Poppi aproape nouă luni. Acum, instanța a decis că Paul Worthington a abuzat-o sexual pe fetița lui, iar ea a murit la scurt timp după viol.

Instanța urmează să stabilească pedeapsa pe care o va primi tatăl fetiței. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net