Și-a ucis iubitul și a relatat totul pe Facebook! Ce s-a întâmplat apoi

Ultima actualizare:
Dorian Powell avea numai 21 de ani
Dorian Powell avea numai 21 de ani

O femeie s-a certat crunt cu iubitul ei în vârstă de 21 de ani, iar „disputa” nu s-a încheiat deloc bine pentru el. Tânăra nu a suportat să fie lovită de bărbat așa că a ripostat, însă, inițial, nu și-a dat seama de gravitatea faptelor ei. Ulterior, a mărturisit totul în mod public, pe profilul personal de Facebook.

Prietenii ei au rămas șocați când i-au citit mesajul. În text, tânăra relatează evenimentele așa cum s-au întâmplat. „O să vă spun acum, înainte să fiu prinsă”, își începe ea mărturisirea. Ceea ce urmează, e de-a dreptul cumplit.

„Noaptea trecută, fostul meu iubit era beat și se certa cu mine. M-a lovit în față și ne certam foarte tare și am luat cuțitul și l-am înjunghiat. Nu am crezut că o să-l doară, dar l-a durut. A murit și sunt pe fugă, porcii (polițiștii, n.r.) mă caută. Dumnezeu știe că nu am vrut să-l înjunghii, dar eram foarte nervoasă și el mi-a dat un pumn în ochi, așa că am luat ce era la îndemână. Iartă-mă, Doamne, sper că mă vei ierta! Și iartă-mă, Dorian Powell, odihnește-te în pace!”, a scris Nakasia Macc James.


    Dorian Powell avea numai 21 de anifoto: Metro
Dorian Powell avea numai 21 de anifoto: Metro

Mesajul se pare că a ajuns rapid și sub ochii autorităților, pentru că femeia a fost capturată la scurt timp, în San Bernardino, California, Statele Unite ale Americii. Potrivit metro.co.uk, polițiștii nu au dat declarații cu privire la mesajul tinerei de pe Facebook, însă au confirmat că aceasta știa că este căutată: „Nakasia este conștientă că este căutată în legătură cu această omucidere”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net