Şi-a tăiat limba ca să se transforme în spiriduş

Ultima actualizare:
2013: Înainte era o  fată drăguţă
2013: Înainte era o fată drăguţă

E în stare de orice sacrificiu! Grace Neutral din Londra este aşa de pasionată de spiriduşii din poveşti, încât a decis să se transforme într-o astfel de creatură. A suportat dureri groaznice pentru asta.

Şi-a spintecat limba în două şi şi-a colorat albul ochilor şi-a “ascuţit” urechile! Grace Neutral e gata de orice, numai să se vadă transformată în spiriduş. Spiriduşul este o creatură legendară din folclorul britanic, despre care se spune că bântuie regiunile mlăştinoase din comitatele Devon şi Cornwall. Tânăra a început transformările în urmă cu trei ani.

2014: Şi-a tăiat limba
2014: Şi-a tăiat limba

Mai întâi, şi-a injectat singură cerneală ca să-şi vopsească în albastru albul ochiului (n.r. învelişul exterior, netransparent, al globului ocular, care constă dintr-o membrană fibroasă cu funcţie protectoare de culoare albă, numită ştiinţific sclerotică). Moda de colorare a albul ochiului a fost lansată de un specialist american în modificări corporale care se prezintă sub numele Luna Cobra.

2015: Şi-a colorat ochii
2015: Şi-a colorat ochii

El s-a inspirat după puşcăriaşul american Jason Barnum, care  a apărut la un tribunal din Alaska cu un ochi complet înnegrit. Medicii din întreaga lume atrag atenţia asupra gravităţii acestei practici, care duce sigur la orbire. Apoi, Grace Neutral şi-a tăiat vârful limbii în două, operaţie pe care i-a făcut-o un chirurg. Acelaşi doctor i-a operat urechile ca să devină mai ascuţite.


    2015: Şi-a colorat ochii
2015: Şi-a colorat ochii

Tânăra şi-a umplut faţa şi corpul cu tatuaje la diverse saloane de profil şi şi-a făcut singură tăieturi pe piele. Deşi toate intervenţiile au fost foarte dureroase, Grace nu s-a plâns niciodată şi nu a renunţat la visul ei. Ba chiar a ajuns să se opereze pentru ca să-şi astupe buricul. În total, a achitat peste 13.000 de euro (circa 59.000 de lei) pentru transformări. “Încă de când eram copil, îmi doream să arăt ca aceste personaje din basme. Oamenii mă întreabă de ce mi-am făcut transformări, fiindcă eram o fată drăguţă. Nu mi-am dorit niciodată să am o frumuseţe de om”, susţine Grace Neutral, care s-a iniţiat ea însăşi în tainele tatuajului. 

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net