Și-a salvat mama din mâinile unui violator violent! Cât curaj a avut la doar trei ani

Ultima actualizare:

    Rachel a reușit să riposteze datorită încurajărilor fiicei saleFoto:The Sun
Rachel a reușit să riposteze datorită încurajărilor fiicei saleFoto:The Sun

O mamă din Marea Britanie a fost salvată de fetița ei, de trei ani, din mâinile unui violator violent. Rachel Brown ( 27 ani), din Gateshead a fost agresată de un străin în timp ce se întorcea acasă, cu fiica ei.

Potrivit The Sun, în timp ce străinul trăgea de hainele femeii disperate, care nu își găsea puterea de a riposta, cea mică și-a poziționat mâinile în jurul gâtului ei și a rugat-o să se ridice de jos pentru a-l confrunta pe individul cu rele intenții. Gestul făcut de micuță i-a oferit lui Rachel o putere nebănuită și a reușit astfel să îl împingă pe atacator și să îl lovească puternic. Speriat , a fugit, iar mama și fiica au putut ajunge tefere și nevătămate acasă. Atacatorul avea doar 15 ani, dar era puternic sub influență băuturilor alcoolice, atunci când a avut loc nefericita întâmplare, în luna iulie al anului 2015. El a fost condamnat la închisoare, iar în luna februarie 2017 a fost eliberat.  

Rachel și fiica sa au rămas cu traume psihice în urma incidentului.” Holly a devenit foarte temătoare atunci când trebuie să iasă în spații publice, iar eu am dezvoltat o teamă nejustificată de a vorbi cu străinii. Am renunțat la vechea mea slujbă de consilier la un centru de copii. Nu voi uita niciodată clipele de groază prin care am trecut, dar sper că voi învăța să trăiesc cu ideea. Nu voi uita nici gestul făcut de Holly, dacă nu ar fi procedat astfel nu aș fi avut forța lăuntrică necesară de a riposta. Aș fi putut să fiu violată sau chiar mai rău, a povestit Rachel”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net